навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новото Renault ZOE - преобразена електрическа мобилност

2019-06-18 0

Новото Renault ZOE - преобразена електрическа мобилност

Новото Renault ZOE е по-добро от всякога, благодарение на неговите увеличени мощност и автономност. Отличителният му дизайн му придава още повече характер. Новото Renault ZOE предлага широка гама от високотехнологично оборудване, подобряващо както комфорта при шофиране, така и преживяването на борда. Удоволствието от шофирането на 100% електрически автомобил преминава в ново измерение!

Лансирането на третото поколение на флагмана на Renault в 100% електрическата гама е важен етап в стратегията на Groupe Renault за широкомащабно развитие на електрически превозни средства.

Седем години след лансирането на най-продаваният градски електромобил в Европа, новото Renault ZOE развива своите универсалност, качество и технологии и предлага функционалности, налични от ниво на оборудване Life.

Тази еволюция е очевидна. Отвън новото Renault ZOE демонстрира индивидуалност, без да губи отличителния си дизайн. Интериорът е революционизиран, с изцяло нов дизайн на арматурното табло и повече комфорт.

От техническа гледна точка, новото Renault ZOE е с подобрена автономност, с батерия от 52 kWh с пробег до 390 километра (по WLTP) и представя възможност за зареждане посредством прав ток (DC). С по-мощния си 100 kW двигател, новото Renault ZOE предлага още по-голямо удоволствие от шофирането.

Не на последно място, новото Renault ZOE е оборудвано с иновативни функционалности и свързани услуги Renault Easy Connect. Ежедневното преживяване в автомобила е по-лесно и приятно с помощните системи за шофиране, 10-инчовия дисплей, мултимедийната система Renault Easy Link и новия градски режим на шофиране.

Пионер и лидер в областта на електрическата мобилност в Европа, Renault има несравнимо познание за нуждите и очакванията на този пазар. Новото Renault ZOE е доказателство за този опит.

Новото Renault ZOE въвежда 10-инчов дисплей на арматурното табло с функции, които са несравними в сегмента.

9,3-инчовият мултимедиен дисплей със сензорен екран, който се простира по централната конзола, дава достъп до всички навигационни и развлекателни услуги.

Напълно преработеното табло използва нов, мек и еластичен висококачествен материал.

За ниво на оборудване Zen новото Renault ZOE представя нови тапицерии от 100% рециклирана тъкан.

Повдигнатата централна конзола разполага с електронен скоростен лост "e-shifter".

Автоматичната ръчна спирачка, независимо от нивото на оборудването на новото Renault ZOE, улеснява шофирането.

Новото Renault ZOE предлага нова батерия Z.E. 50, която достига до 390 километра по WLTP. Батерията предлага и бързо зареждане с прав ток, като допълнение към опциите за зареждане с променлив ток, които са налични у дома или на улицата.

Renault ZOE се възползва от по-мощен двигател, нов режим, специално адаптиран към градското шофиране, както и много помощни средства за шофиране, проектирани за комфорт и безопасност.

Осигуряването на достъп до електрическа мобилност за възможно най-голям брой хора включва предлагане на лесни и приятни услуги в съответствие с очакванията на все по-свързаната клиентела. За Renault електрическият автомобил е предназначен да опрости живота на водача и пътниците. Добре дошли в Easy Electric Life!

за 52%  против 48%  118 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума