навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Huawei стана част от КРИБ

2019-06-06 0

Huawei стана част от КРИБ

Huawei Technologies Bulgaria ЕООД вече е част от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Успешните партньорства по различни проекти между двете страни намериха своето естествено продължение в официалното приемане на технологичния гигант в редиците на организацията, обединяваща и представляваща бизнес сектора у нас.

"За нас тази стъпка е не само кредит на доверие и висока чест. Тя е важна част от политиката на компанията за прозрачност, открита комуникация и директен контакт с максимално широк кръг партньори и клиенти. Сътрудничеството с широкото представителство на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България е хоризонт за много бъдещи съвместни успехи", заяви Джейсън Лий, генерален директор на Huawei Technologies Bulgaria ЕООД при срещата си с изпълнителния директор на КРИБ. Евгений Иванов го поздрави и заяви, че вярва в благоприятното развитие на събитията в технологичния сектор и устойчивостта на компанията. 

Двамата с усмивка направиха ретроспекция на съвместните си проекти както в България, така и на международната сцена. Джейсън Лий обобщи, че има конкретни идеи за ново сътрудничество, чието реализиране е само въпрос на време.

за 41%  против 59%  182 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума