навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

"Мнемоника" отпразнува 10-и рожден ден

2019-03-21 0

На 20 март "Мнемоника" отбеляза 10-ия си юбилей. Събитието бе посветено на децата и тяхното бъдеще.

За 10 години българската ИТ компания е реализирала успешно повече от 1000 проекта за над 200 клиента у нас и в чужбина и има положително въздействие върху работата на повече от 100 000 служители в различни организации. Днес "Мнемоника" е сред водещите компании за ИТ сигурност у нас и ѝ се доверяват 10-те най-големи финансови институции, както и водещи телекоми в България.

Близки и партньори на "Мнемоника" посетиха тържеството, придружени от своите деца, за които имаше специално организирана програма. Всеки от гостите получи подарък – издание на "Малкият принц".

Компанията пое ангажимент дългосрочно  да подкрепя млади хора, като им осигури необходимите технологии или средства, за да продължат да се развиват и да получат по-добра възможност за професионална реализация.

"Благодарим на клиентите и партньорите за подкрепата и доверието им. Това, което ни води през годините, е желанието да се развиваме и надграждаме над постигнатото. И ако цитирам отново Екзюпери: "Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море." Хоризонтът пред "Мнемоника" е широк и екипът ни е мотивиран заедно да постигнем още много успехи", каза пред гостите Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен директор.

През годините "Мнемоника" се утвърди като надежден доставчик на решения за информационна сигурност, на който разчитат организации от различни индустрии. Наскоро компанията бе избрана от А1 за партньор в изграждането на A1 Security Cloud – набор от услуги, които заедно създават цялостно решение за информационна сигурност, предназначено за бизнес клиенти от всички сегменти. Използването на A1 Security Cloud гарантира съответствие на българските компании с Общия регламент за защита на личните данни в ЕС (GDPR).

Само през изминалата година "Мнемоника" реализира над 20 проекта, свързани с осигуряването на регулаторна съвместимост с GDPR. Клиентите са от сферите на финансите (банки и застрахователни дружества), производството, здравеопазването, както и от строителния бранш. Две години по-късно е и сред победителите на конкурса Forbes Business Awards в категорията "Клиентска политика".

за 52%  против 48%  281 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума