навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

12 дни женско царство в Sofia Ring Mall

2019-03-05 0

12 дни женско царство в Sofia Ring Mall

Сензационни намаления до 80%, ексклузивни оферти и специални преживявания очакват дамите от 6 до 17 март.

"Осми март не трябва да е само един ден в годината", убедени са мнозина. И Sofia Ring Mall напълно споделя тази максима! Затова женския празник в мола в полите на Витоша ще продължи не един, а цели 12 дни, с безброй специални изненади и неустоими оферти за дамите.

От 6 до 17 март Sofia Ring Mall се превръща в истинско женско царство, в което дамите са на специална почит и могат да сбъднат всичките си модни, бюти и релакс мечти. В чест на празника, много от магазините в търговския център са предвидили специални, ексклузивни оферти за всички жени. Те включват сензационни намаления до 80% и неустоими предложения, част от които ще са налични само и единствено в любимия на столичани мол в полите на Витоша.

Всички подробности за това какви ще са специалните изненади и оферти в Sofia Ring Mall по време на близо двуседмичния женски празник там, можете да намерите на https://www.sofiaring.bg/bg, както и на фейсбук-страницата на търговския център.

Свежите пролетни изненади затвърждават мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

за 46%  против 54%  329 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума