навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Peugeot с две световни премиери в Женева 2019

2019-02-28 0

Peugeot с две световни премиери в Женева 2019

Две световни премиери ще бъдат представени пред широката публика: Peugeot 208 с електрическа версия и с версия с двигател с вътрешно горене, както и 508 Peugeot Sport Engineered. Peugeot ще представи и гамата Plug-in хибридни бензинови двигатели с Peugeot 3008, 508 седан и SW. Посетителите ще могат да видят и звездата на последния Автомобилен салон в Париж - Peugeot e-Legend Concept.

Новият Peugeot 208 ще се предлага с избор между три двигателя от момента на лансирането си: 100% електрически, бензинов или дизелов. 

Вдъхновен от концептуалния Peugeot Fractal, моделът съдържа ново поколение на Peugeot i-Cockpit® с високо разположен, комбиниран инструментален 3D панел и редица системи в помощ на водача от по-високите сегменти.

508 Peugeot Sport Engineered Concept 

508 Peugeot Sport Engineered обещава изключителни динамични показатели, сравними с тези на автомобил с двигател с вътрешно горене с мощност 400 к.с. Той има задвижване на четирите колела и впечатляващо ускорение благодарение на комбинацията от три двигателя: бензинов двигател PureTech с 200 к.с. и два електрически мотора със 110 к.с. отпред и 200 к.с. отзад. 

508 Peugeot Sport Engineered се възползва от предимствата на хибрида като постига истинска икономия и 100% електрически пробег до 50 км (WLTP). 

100% Електрифициран щанд на Peugeot

От 7-ми до 17-ти март щандът на Peugeot ще представя на посетителите новости в сферата на електрификацията върху площ от над 1400 m²: 

• Две световни премиери: новият Peugeot 208, e-208 и 508 Peugeot Sport Engineered Concept

• 100% електрифицирана гама с Plug-in хибридни бензинови двигатели. Peugeot 3008 Hybrid4 и Peugeot 508 Hybrid, налични през следващата есен, предлагат 4 режима на шофиране за по-силни усещания и неограничена мобилност. 

Peugeot e-Legend Concept, истинско въплъщение на визията за оптимистично и силно желано, 100% електрическо, автономно бъдеще, със свързаност от Peugeot

• Нов слоган, Motion & e-Motion, който подчертава позицията на марката по въпросите на енергийния преход и подкрепя електрификацията на Peugeot.

Peugeot ще покаже също най-новите електрически иновации на Peugeot Cycles и Peugeot Motorcycles:

• Електрическият велосипед eT01 Belt Powertube има ремъчна трансмисия, неизискваща поддръжка. Оборудван със 100% електрически мотор и вградена в рамката батерия, той предлага плавно ускорение и тихо въртене на педалите. 

Peugeot Motorcycles представя концептуалния E-Metropolis, електрическата версия на емблематичния 3-колесен скутер Peugeot Metropolis. Електрическият мотор, монтиран на шасито, предоставя максимална мощност от 36 kW към задното колело чрез зъбен ремък. Максималната скорост е 135 км/ч с пробег до 200 км. E-Metropolis предлага изключително изживяване в движение, благодарение на електрическия мотор, който прави превозното средство по-леко. Удоволствието при управление, безопасността и динамиката са основните предимства на бъдещия E-Metropolis.

за 46%  против 54%  178 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума