навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Операционната на бъдещето е в "Хил клиник"

2019-02-21 0

Операционната на бъдещето е в

Най-нова генерация лазер за безкръвно премахване на доброкачествена простатна хиперплазия

Първите 10 безкръвни операции бяха направени в столичната Хил клиник с последно поколение Холмиум лазер, производство на световния лидер Lumenis®.

Модерната техника премахва без разрез увеличена простата с небивала до този момент ефективност и бързина. Моделът е наречен Moses - на библейския герой Мойсей. Проучвания сочат, че новият холмиум има до 20% подобрена енуклеация. Хирургията с него е без болка за мъжа, извършва се с голяма прецизност и скорост. Важно е, че болните са под спинална упойка, която е щадяща за сърцето. Това извежда хирургичната намеса на по-високо ниво. Технологията Moses показва превъзходна скорост на изпаряване и ефективност в сравнение с редовния импулс. Това предполага, че в ръцете на умел хирург се намалява значително времето за процедурата. Безопасността е сред ключовите характеристики, наред с подобрената хомеостаза и перфектна видимост за хирурга.

Методът е толкова добър, че световни специалисти предричат на MoLEP бляскаво бъдеще като по-добрата версия на HoLEP (Holmium laser enucleation of the prostate).

Moses технологията е патентно защитена иновация, революционизираща грижата за урологията и по отношение лечението на уринарни камъни. С нейна помощ се решават много от настоящите предизвикателства на лазерната литотрипсия. Вече няма притеснения относно затруднен достъп до конкремента или миграция.

С новия лазер Хил клиник става водещ и най-голям лазерен център в страната – там разполагат с прочутия Зелен лазер, с Тулиум лазер, с Холмиум лазер, а сега и с още един Холмиум – последен модел.

за 55%  против 45%  100 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума