навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър

Huawei проведе за първи път национален турнир за мобилен гейминг

2019-02-04 0

Huawei проведе за първи път национален турнир за мобилен гейминг

Едно от най-големите постижения в разработването на мобилни игри в последните години е възможността поредици, които първоначално са разработвани за компютър, да се интегрират и играят на мобилни устройства. Такава игра е "PlayerUnknown’s Battlegrounds" (PUBG), направила своя дебют през 2017 година. Тя позволява едновременно да играят над 100 участници, на принципа на последния оцелял. 

Следвайки световните тенденции в областта на мобилните игри, Huawei проведе за първи път национален турнир за мобилен гейминг, в който участниците се състезаваха в онлайн играта "PlayerUnknown’s Battlegrounds". 

Турнирът бе организиран съвместно с двама от най-популярните български геймъри в YouTube – Никола Димитров - Nikicha1, и Преслав Иванов – Aethelthryth, от Пакта, под чиито профили в социалните мрежи протече първият етап на квалификациите – желаещите да се състезават на живо имаха две седмици да качат записи на най-добрите си моменти от мобилната игра на "PlayerUnknown’s Battlegrounds". Най-добрите от тях, бяха поканени в събота следобяд в столичния клуб "Карусел" да премерят сили на живо във финалната част на турнира. Той се проведе в три кръга, в който 8 финалисти, пристигнали за него от различни градове на България, се състезаваха, използвайки най-новият модел на HuaweiP smart 2019, оптимизиран с GPU Tubro 2.0 специално за множество популярни мобилни игри, сред които "PlayerUnknown’s Battlegrounds". Nikicha1 и Aethelthryth коментираха напрегнатата надпревара на живо, а запис от всичко случило се на бойното поле с техните ценни стратегически коментари можете да видите на Facebook страницата на Huawei

Победител след последния кръг стана Боримир Борисов от София, който безапелационно се наложи над конкуренцията и спечели нов Huawei P smart 2019. Той е един от най-опитните играчи в България с над 1600 часа изиграни в мобилната игра PUBG Mobile.

"Всички участници бяха единодушни, че новият Huawei P smart 2019 е чудесен избор за феновете на PUBG Mobile - играта върви безпроблемно. Батерията е много издръжлива, има 64 GB памет и мощен процесор. Това са трите основни фактора при избор на телефон за мобилен гейминг, заедно с големия 6,21-инчов дисплей. Надяваме се и занапред да имаме възможност да организираме подобни турнири заедно с Huawei.", сподели Никола Димитров - Nikicha1 след края на турнира. 

"Мобилните игри продължават да добиват все по-голяма популярност в България и нашата мисия в първото българското обединение на геймъри Пакта е да популяризираме електроните спортове у нас. Радваме се, че в тази кауза намираме партньор в лицето на Huawei.", допълни Преслав Иванов – Aethelthryth. 

Huawei P smart 2019 се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена 469 лева в магазините на Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на Polycomp, както и във всички мобилни оператори с много изгодни абонаментни планове.

за 49%  против 51%  153 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума