навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

HP представи на CES 2019 серия продуктови иновации

2019-01-09 0

HP представи на CES 2019 серия продуктови иновации

Най-новите продукти на HP предоставят нови мощни възможности за потребителите да се свързват, създават и състезават, предлагайки арсенал от Elite иновации като последното поколение на отличените с редица награди Sure View монитори с функция за поверителност на екрана и впечатляващия OMEN X Emperium 65-инчов монитор с вградена SoundBar звукова система. 

HP представи нова линия от Pavilion монитори за почитателите на смесената реалност без значение дали ще създават или гледат. HP Pavilion 27 Quantum Dot е първият в света монитор с технология Quantum Dot, който предлага над милиард видими цветове. HP Pavilion 27 FHD  предлага множество уникални характеристики като вградено B&O аудио и изскачаща камера, а HP Pavilion 32 QHD е динамичен дисплей с QHD резолюция и зашеметяваща видимост от почти всеки ъгъл. 

Начинът, по който хората работят, се променя към все по-отворен тип работна среда и необходимост от свързаност на все повече места извън офиса. Сигурността е с приоритет повече от всякога, за да предпазва устройствата, идентичността и данните. 

Като част от променящата се среда, HP представи още по-сигурна концепция за работното място на бъдещето с обявяването на третото поколение на изключително популярния HP Sure View – монитор с интегрирана функция за поверителност. Последните Elite продукти притежават характеристиката HP Sure View Gen3, която позволява нови модели на работа, докато защитава деликатна информация в движение, на бюрото или в средата извън офиса.

Новите продукти включват HP EliteBook x360 830 G5 – най-яркият в света бизнес хибрид, който идва с x360 градуса гъвкавост за професионалисти в движение. HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor е първият в света дисплей с интегриран екран за поверителност, който мигновено създава конфиденциалност в отворени работни пространства. HP EliteOne 800 AiO G5 е първото мултифункционално устройство с интегриран екран за поверителност, което обединява производителността на настолно устройство в компактен и елегантен дизайн. 

Днес гейминг състезателите изискват последните технологични иновации, като 97% от геймърите закупуват устройства, които лесно да надграждат, а 71% от геймърите, които използват преносими компютри, ги свързват към по-големи монитори. Разбирането на ключовите изисквания на потребителите е това, което движи OMEN by HP напред в предоставянето на смели и вълнуващи нововъведения за индустрията, които водят гейминга към нови висоти. 

OMEN X Emperium 65 Big Format гейминг монитор с NVIDIA G-SYNC® HDR е първият в света широкоформатен гейминг дисплей с вградена SoundBar аудио система , който пренася гейминг изживяването у дома до нови и вълнуващи места с разтърсващата 144 Hz честота на обновяване на картината . Мониторът също включва наградената от CES в категория "Иновации" OMEN X Emperium Soundbar система . Това 120 ватово чудо на технологията идва с LOFAR™ нискочестотен спектър, VRT™ технология за редуциране на вибрацията и тристепенна стерео кросоувър система, като комбинацията премахва необходимостта от допълнителен субуфер.

HP също обновява два от най-продаваните си модела OMEN персонални устройства, за да се възползва от най-новата налична технология. Последният OMEN 15 преносим компютър сега е подсилен с NVIDIA® GeForce RTX™ 20 - серия графичен процесор и опционален 802.11ax Wi-Fi , които съчетани, създават преносим компютър, който да изпъкне през 2019 г. Новата версия на OMEN Obelisk Desktop идва в комбинация с последните спецификации, които да се справят с най-взискателните налични игри.

за 49%  против 51%  152 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума