навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Mitsubishi Motors Europe с нова структура

2019-01-07 0

Mitsubishi Motors Europe с нова структура

В подкрепа на по-големите амбиции в един от най-взискателните региони, какъвто е Европа, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) създава нова структура продажби и маркетинг към вече съществуващото звено – следпродажбено обслужване, резервни части и логистика.

Mitsubishi Motors Europe ще има офиси на две локации в Холандия:

  • Амстелвен, близо до Амстердам, където ще се намират президента и CEO на организацията, както и отделите продажби и маркетинг, юристите и специалистите връзки с обществеността.
  • Борн, близо до Маастрихт – 55 000 кв. м площ за Европейския център за резервни части, следпродажбено облслужване, финанси и контрол, човешки ресурси и IT отдела.


Под ръководството на Бернард Лоар – Президент и CEO – новата организация посреща членовете на ръководството:

  • Франк Крол – Ръководител Продажби
  • Алекс Томас – Маркетинг Директор
  • Ганеш Джавахар – Ръководител Следпродажбено обслужване


В допълнение вече е основан и нов департамент "Електрически превозни средства", който ще работи в посока затвърждаване водещата позиция на Outlander PHEV в Европа от 2013 г. насам.

Това е значима стъпка напред, свързана с предстоящите инициативи за електрическата мобилност в контекста на увеличаващата се гама електрически SUV-та.

Гийом Картие, Главен вицепрезидент на MMC, каза: "В глобален мащаб Европа е наистина уникален пазар – не е най-големият по обем, но определено е пазарът, който задава тона по отношение на регулации, качество, технологии и дизайн. При тези обстоятелства за нас е ясно, че трябва да засилим позициите си в този регион, ако искаме да отговорим на предизвикателствата, както и да се подготвим за представянето на новата гама електрически SUV-та. Уверени сме, че Бернард Лоар и неговият екип в Mitsubishi Motors Europe са отлично подготвени за предстоящото"

за 47%  против 53%  154 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума