навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Българин номиниран за PR Leader за 2018 г. за целия свят

2018-11-26 0

Българин номиниран за PR Leader за 2018 г. за целия свят

Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, бе номиниран в престижната категория на ICCO Global Awards 2018 от най-голямата световна организация на ПР-компании и национални асициации ICCO.

Той е единственият българин, достигал до финала на авторитетните награди. Официалната церемония по награждаването ще се състои в Лондон на 5-и декември. Признанието идва само месеци след като агенцията SiteMedia Consultancy бе определена за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за целия свят от PR News.

В сферата на комуникациите е повече от 20 г. и е ръководил проекти за Lidl, Coca-Cola, HP, "Майкрософт", "Теленор", "Нестле", "Байерсдорф", "Сименс" и много други. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. 

"Това отличие е пореден триумф на българската комуникационна общност. Няма да се уморя да повтарям, че ние сме на световно ниво и на много места ни дават за пример. Не случайно толкова много български агенции и специалисти печелят международни награди. През 2005 г., когато Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) се присъедини към ICCO, ние всички черпихме световен опит и се учихме. 13 години по-късно спокойно може да се каже, че ние преподаваме на света", сподели Любомир Аламанов и допълни: "Иновативните услуги, разширяването на границите, цялостното развитие на комуникационната сфера в нови посоки са само едни от бъдещите насоки за развитие на пазара ни. От всеки един от нас и от всички ни като общност зависи колко усилено ще работим и как ще развиваме комуникационната сфера. Потенциалът ни е огромен, само трябва да продължим и да покажем още много добри практики и прекрасни примери".

за 40%  против 60%  334 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума