навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Нестле България прие 100 ученици и техните учители в реалната си бизнес среда

2018-11-22 0

Нестле България прие 100 ученици и техните учители в реалната си бизнес среда

В рамките на Международната седмица на дуалното образование на 21 ноември над 100 ученици от професионални гимназии в столицата и техните учители се събраха на специално събитие – сесия в офиса и Фабриката за шоколадови изделия и бисквити на Нестле България в рамките на Международната седмица на дуалното образование в сградата на Нестле България. Заедно с управленския състав на компанията бяха и представители на правителствени и неправителствени организации, които заедно с Нестле осъществяват различни проекти в рамките на инициативата за младежка заетост. 

В рамките на събитието младите гости от ПГ по механоелектротехника "Никола Й. Вапцаров" лично се срещнаха с Христо Тенев, Мениджър Производство в Нестле  България, както и имаха възможност да посетят Фабриката за бисквити и шоколадови изделия на Нестле България, която изнася висококачествени продукти за над 50 държави. 

Учениците от Национална търговско-банкова гимназия и Национална финансово-стопанска гимназия се запознаха със Силвия Мавродиева, Мениджър Шоколадови продукти, Павлин Иванов, Национален мениджър ключови клиенти и Бисер Маргитин, Бизнес партньор Планиране Търсене, Производство и Доставки. Бъдещите професионалисти в областта на маркетинга получиха интересна и полезна информация за професията от Елизабет Александрова, Специалист Дигитален Маркетинг. Младежите също така се докоснаха до реална бизнес среда в обновения офис на най-голямата компания за храни и напитки в България.

На място гостите бяха разпределени в групи, които да отговарят на техните образователни специфики, а петима специалисти, които работят в компанията в сферите на традиционния и дигиталния маркетинг, продажбите, логистиката и производството, им дадоха ценни съвети относно професията и разказаха какво е да работиш в голяма бизнес компания като Нестле.

за 41%  против 59%  325 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума