навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

"Поликомп" подписа договор за дистрибуция с лидера в сферата на кибер защитата Acronis

2018-11-06 0

"Поликомп" ще предлага на пазара пълната гама продукти на производителя. Партньорството между двете компании има за цел да създаде стабилно присъствие на Acronis на пазара в България и увеличаване на познаваемостта на марката чрез дилърската мрежа на "Поликомп".

Компанията обслужва над 5 милиона потребители и 500 000 компании по цял свят, включително 79 от 100-те най-влиятелни марки.

"С навлизането на виртуализацията и възможностите, които облачните технологии предлагат, сме изправени пред нови предизвикателства за поддържането на ефективни решения за архивиране и възстановяване на критични данни." - споделя Надежда Генова, директор на "Поликомп". "Acronis осигурява лесна, пълна и достъпна защита на данните на всички файлове, приложения и операционни системи, независимо от средата, в която са създадени. Продуктите на Acronis са естественото допълнение към набора от проектни решения, които предлага "Поликомп.", допълни тя.

Глобалният лидер в сферата на кибер защитата и хибридните облачни решения постоянно инвестира в развитието на продуктите си и в нови изследвания, за да осигури на клиентите си най-добрата защита на данните, програмите и системите. С тази философия за иновация Acronis увеличават ефективността на решенията си. Продуктите на производителя помагат за успешната миграция, защита и възстановяване на критичните данни, независимо къде се намират - във физическа, виртуална или облачна среда. С обединената си платформа и ново поколение технологии, иновативните решения на компанията са с улеснено управление и намаляват стойността на придобиване, като същевременно подобряват времето за възстановяване след срив.

С повече от 100 патента, продуктите на Acronis са обявявани многократно за най-добър продукт на годината и обхващат набор от функции, включително миграция, клониране и репликация.

за 51%  против 49%  1059 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума