навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Теленор посреща четирима нови служители по програмата за хора с увреждания Open Mind

2018-10-31 0

Теленор посреща четирима нови служители по програмата за хора с увреждания Open Mind

Теленор даде старт на четвъртото издание на програмата за кариерно развитие на хора с увреждания Open Mind  с четирима нови служители. Програмата за хора с увреждания се провежда ежегодно като част от дългосрочната стратегия по корпоративна отговорност на Теленор.

Новите участници в програмата ще се включат в екипите на дирекциите "Маркетинг", "Технологии" и "Хора и култура". В рамките на следващите две години те ще работят по конкретни проекти в Теленор, а компанията ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение. През този период участниците ще имат възможността да събират опит и да се учат от най-добрите професионалисти в Теленор, с което да натрупат увереност за бъдещото си кариерно развитие. След приключването на програмата Теленор оказва подкрепа за по-нататъшната професионална реализация на участниците на трудовия пазар, а някои от тях получават и предложения за работа в компанията. 

 "Това е четвъртото издание на Open Mind, което е впечатляващо постижение и доказателство, че това е устойчива програма, която носи промяна. Щастлив съм от постигнатите резултати от това, че успява да повиши осведомеността, както на хората в компанията, така и на обществото. Всичко това ни дава увереност, че сме на прав път", заяви г-н Кинг. 

В рамките на последните три издания към компанията се присъединиха общо 13 участници, които работиха и работят в различни дирекции, сред които "Управление на процеси", "Правни отношения", "Човешки ресурси", "Маркетинг" и др. От всички участници до момента, четирима останаха да работят в Теленор България.

за 47%  против 53%  856 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума