навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

Bcard раздава награди, за да стимулира използването на българския бранд карти

2018-10-01 0

Bcard раздава награди, за да стимулира използването на българския бранд карти

По-голяма сигурност за картодържателите и по-ниска цена на услугата и са сред основните предимства на Bcard

Общо 53 награди ще раздаде Национална картова схема (НКС), част от БОРИКА АД, в кампания, насочена към притежателите на Bcard в насърчителна кампания от 1 октомври 2018 г. до края на годината. 

Право да участват всички притежатели на кредитни, дебитни, персонални или фирмени карти Bcard, като всеки картодържател, който заплати с карта Bcard на ПОС терминално устройство в търговски обект или интернет сайт автоматично се включва в томбола за наградите. Всеки може да участва неограничен брой пъти в кампанията с всяка извършена от него трансакция с карта Bcard

Според статистиката над 90% от картовите разплащания у нас се извършват за локални услуги и използването на карти с международен бранд за тези услуги е твърде скъпо. „Важен елемент в концепцията на Bcard е сигурното използване и значително по-ниската ценова политика - по-ниски такси към издателите, в сравнение с тези на международните картови схеми, опериращи в страната. Това създава условия за потенциално по-ниски разходи за употреба, като очакванията са пазарът да бъде задвижен от крайните потребители и търговци“, коментира Стоилка Арсова, директор „Национална Картова Схема“. 

Освен това, Bcard е много по-нискорисков продукт и по-лесно се адаптира към локалните нужди. Картите се издават с чип технология, като копирането на чип и пренасянето на данните върху друг носител е невъзможно. „На практика картите Bcard не съдържат данни, записани на магнитна лента, и това защитава изцяло картата от модерните начини на скимиране“, допълва още г-жа Арсова. 

Към момента над 70 000 търговци в страната приемат Bcard, на повече от 85 000 ПОС терминала. В близко време на картодържателите на Bcard ще бъде предложено и международно покритие на техните карти.

Bcard се издава в две направления: като платежна карта (дебитна, предплатена, кредитна, фирмена, кобрандирана с търговци и т.н.) от доставчик на платежни услуги и като изцяло нов продукт за пазара – карта, издавана в ограничена мрежа на ползване (електронни ваучери, флийт карти и т.н.). Платежните карти Bcard могат да бъдат използвани на територията на цяла България, на всички АТМ и ПОС треминали, които имат логото на Bcard или БОРИКА, както и на всички български сайтове със същото лого, а съвсем скоро картата ще бъде отворена и за приемане в чужбина.

Информация за условията на кампанията е налична в уеб сайта на Схемата: www.bcard.bg, както и в клоновата мрежа на текущите издатели на картата - Централна Кооперативна Банка и Easy Payment Services.

за 44%  против 56%  290 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума