навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Jaguar Land Rover чества миналото, настоящето и бъдещето на Автомобилния салон в Париж

2018-09-28 0

Jaguar Land Rover чества миналото, настоящето и бъдещето на Автомобилния салон в Париж

Jaguar Land Rover ще продължи своята година на чествания по време на Автомобилния салон в Париж от 2 до 14 октомври, като демонстрира  автомобили от своето легендарно минало, лидерско настояще и новаторско бъдеще.

Уникална колона автомобили, представяща миналото и настоящето на Jaguar XJ ще пропътува разстоянието от завода на Jaguar в Касъл Бромуич, Великобритания до Автомобилния салон в Париж, за да отбележи 50-тата годишнина на водещия луксозен седан.

Колекцията ще представи осемте поколения XJ произведени през последния половин век. Специалната колона ще бъде водена от Series 1 - автомобилът, поставил началото на всичко и ще завършва с най-новото специално издание XJ50.

През 1968 г. XJ прави своя дебют на изложението във френската столица, където основателят на Jaguar сър Уилям Лайънс представя своята визия за седан, променяйки  E-type. Неговият личен автомобил Series 1 ще бъде изложен в Париж редом до XJ50.

Йън Калъм, директор Дизайн на Jaguar,  споделя: „Jaguar XJ е емблематично име и стожер на марката. Винаги сме отделяли специално внимание на произхода на този автомобил, пресъздавайки го за новото време, затова е фантастично, че съвременният модел ще стои до оригинала и всички ще могат да го видят.“

Посетителите на щанда на Jaguar ще имат възможността да се насладят  и на неговия революционен първи изцяло електрически автомобил, I-PACE. 

Феновете на Jaguar ще могат да направят сравнение между най-новия XJ50 и оригиналния Series 1 XJ6 от 1968 г., който се връща на сцената на своята световна премиера половин век по-късно.

Land Rover ще продължи честванията по случай своята 70-та годишнина, като представи уникален модел Discovery, който ще бъде част от автопарка за спешни случаи на Червения кръст.

Специално създаденият Discovery ще блести редом с ексклузивния Range Rover SV Coupé и съвременната интерпретация на модела, който дава началото на всичко - Land Rover Series I ‘Reborn’.

Майкъл ван дер Санде, Изпълнителен директор на Jaguar Land Rover Special Operations, споделя: „Партньорството ни с Червения кръст не се отнася само до нашите автомобили. От началото на нашето сътрудничество през 1954 г.  целта ни е да помагаме на Червения кръст да подобрява своята реакция при бедствия и в крайна сметка да съдействаме за спасяването на човешки животи. През последните 18 месеца нашите инженери работиха в тясно сътрудничество с екипа за спешни случаи на австрийския Червен кръст, прилагайки технологиите и таланта на Land Rover, за да създадат уникално решение за Червения кръст в региона.“

за 43%  против 57%  563 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума