навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Ford на 13-ото издание на фестивала Aniventure Comic Con 15-16 септември 2018 г.

2018-09-21 0

Ford на 13-ото издание на фестивала Aniventure Comic Con 15-16 септември 2018 г.

На жива арт сесия върху Ford Fiesta, графити артист изрисува автомобила с любими сюжети от типично японските жанрове манга и аниме по време на фестивала Aniventure Comic Con

По този начин екипът на Ford в България срещнa най-модерното от автомобилния свят с оптимизма и ентусиазма на младите хора, чрез изрисуването на любими техни сюжети и герои върху един нетрадиционен за целта обект – колата, която пък е най-масовото средство за придвижване и също се радва на привързаност и възхищение от широката публика.

За радост на посетителите и гостите върху Автомобил на България за 2018 г. се озоваха робот от „Гъндам”, герои на студиото Гибли, вкл. Тоторо от обичания сериал „Моят съсед Тоторо”, самураят Кеншин, певицата Хатцуне Мику и, разбира се, покемоните в лицето на Аш, Мю и Пикачу.

Графити художникът на живата арт сесия, организирана от Ford на 15 септември, е Esteo от Бургас, който започва да рисува през 2001 година. На сцената е вече 17 години и е оставил множество цветни стени зад себе си. Рисува предимно на фестивали – в Гърция, Полша, Румъния, Сърбия, Чехия, Германия, Австрия и Испания. За него графитите са както хоби, така и работа. Срещата му с новия Ford Fiesta беше изключително вълнуваща и, по думите му, автомобилът го е вдъхновил да продължи с още следващи серии изрисуване върху моделите на Ford и с други разнообразни сюжети.

От 2017 г. компанията Мото-Пфое е част от глобалната корпорация Sumitomo Corporation и чрез участието си на Aniventure Comic Con 2018 официалният вносител на Ford в България, същевременно оказа подкрепа и на 29-тите Дни на японската култура в България, организирани от Посолството на Япония.

 

за 48%  против 52%  1044 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума