навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Jameson "сподели" Варна

2018-08-21 0

Jameson

В типичния си откривателски дух, Jameson стартира поредица от 5 вълнуващи видео истории за гостоприемството, провокирайки ни да споделяме още повече един с друг. Първото видео от проекта "Сподели града си. С Jameson." е посветено на морската ни столица - Варна. Там с широка усмивка ни посрещна очарователната Теа Денолюбова, която ни накара да усетим Варна по начина, по който я изживява самата тя.

Теа е родена във Варна и без значение къде по света я отвеждат пътищата на съдбата, сърцето й продължава да принадлежи на красивия ни морски град. Теа е редактор в Аtrakcia.bg и един от основателите на проекта From Page to Stage - workshop за драматургично писане за сцена и екран (естествено, във Варна). Гост на Теа в родния й град е Ина Сингеорзан от Дъблин, Ирландия, която в последните 2 години е посланик на Jameson в България.

В "Сподели Варна" Теа разкрива пред Ина своите най-любими места - част от тях са вероятно познати за мнозина, докато други си ги знаят само тези, които са израснали там.  Ще получим ценни съвети за това, къде са най-вкусните пуканки и от чий балкон по залез слънце се разкрива спираща дъха гледка към града.

"Сподели града си. С Jameson." е една инициатива, вдъхновена от гостоприемството и специалните моменти. В един такъв момент, преди близо 200 години един шотландец потегля с кораб и акостира в Ирландия. Тя го приема толкова топло, че той ѝ се отблагодарява, създавайки най-известното ирландско уиски. Името му е John Jameson. И щом като гостоприемството е толкова силно залегнало в ДНК-то ни, решихме да видим дали си имаме работа със също толкова гостоприемни хора. Целта на проекта е да провокира положителни емоции, интерес към непознатото лице на градовете и да събере още идеи за това как да почувстваме тази градове малко повече свой.

 

за 48%  против 52%  1241 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума