навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

До края на годината "УниКредит Булбанк" ще има над сто банкомата за безконтактно теглене

2018-07-26 0

До края на годината

До края на годината над 100 от банкоматите в мрежата на "УниКредит Булбанк" ще дават възможност за безконтактно теглене и плащане на сметки. В момента банката разполага с 30 безконтактни банкомата, разположени в София, Пловдив, Варна, Шумен, Враца, Благоевград, Панагюрище, Балчик и Созопол, като до края на месеца ще заработи и в други градове - Царево, Ботевград, Своге, Нови пазар  и Костинброд.

На безконтактните банкомати на "УниКредит Булбанк" могат да се извършват операции с всички безконтактни банкови карти - VISA, MasterCard и др., независимо от банката-издател. Това означава, че с безконтактните си карти клиентите могат да теглят, да плащат сметките си, да правят преводи и вноски и т.н. Единствената операция, която не може да бъде извършена безконтактно поради технически изисквания, е смяна на ПИН-а.

"Тегленето на безконтактни банкомати е много по-бързо и сигурно. Препоръчваме на картодържателите винаги да се възползват от тази възможност, когато я имат", съветват експертите на "УниКредит Булбанк". Безконтактните тегления са по-бързи и по-сигурни и по тази причина в момента банката засилено внедрява иновативните банкомати по най-натоварените си локации - в най-големите градове и по Черноморието.

Когато се извършва операция на безконтактен банкомат картата се поставя на специално обозначеното място за кратко (вижте демо видеото) и след това веднага може да бъде прибрана, като по този начин се избягва риска да бъде забравена на банкомата. Освен това при безконтактните тегления се елиминира опасността от това картата да бъде скимирана или пък банкоматът да я задържи.

"УниКредит Булбанк" е сред първите институции, които активно започнаха да предлагат на клиентите си безконтактни карти и в момента над 93% от всички издадени карти са такива.

Експертите на банката напомнят във ваканционния сезон клиентите да не намаляват бдителността си и да спазват съветите за сигурно теглене от банкомат.

за 41%  против 59%  795 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума