навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Philips впечатли с демонстрация на живо на отличените си телевизори

2022-11-14 0

Philips впечатли с демонстрация на живо на отличените си телевизори

Българското представителство на популярната марка телевизори организира представяне на най-добрите модели от своето портфолио. По време на събитието бяха демонстрирани актуалните иновативни технологии, които са залегнали в най-новите модели телевизори на Philips. Акцент беше поставен и върху европейския дизайн на продуктите, който също допринася за спечелването на престижни награди за поредна година.

Основната концепция, залегнала в създаването на телевизорите Philips, се простира в няколко направления: премиум качество и материали; потапящо изживяване с картината от най-високо ниво; умни технологии, които са лесни и интуитивни за използване и грижа за околната среда посредством използване на подлежащи на рециклиране материали и ефективно енергопотребление.

Присъстващите се запознаха с еволюцията на запазената технология, която е много харесвана от феновете на марката – Ambilight. Новата реализация се нарича Ambilight Aurora и предлага много по-точно и наситено възпроизвеждане на цветове зад екрана за пресъздаване на възможно най-подходящо цветно допълнение на картината на екрана.


Philips TVАкцентите при актуалните модели телевизори Philips са авангардните технологии за оптимизиране на картината посредством фирмения процесор P5 AI и използването на висококачествени озвучителни системи на Bowers & Wilkins в най-високия клас OLED продукти.

В демонстрацията на живо участваха моделите 55OLED806, спечелил за пети пореден път престижната награда EISA Best Buy OLED TV; 65OLED936 – трикратно отличен като EISA Best Home Theatre TV и 55PUS8807 The One – избран за EISA Family TV.

Усилията на Philips при разработката на водещи модели телевизори са възнаградени под формата на над 170 награди.


Philips TV

 
за 50%  против 50%  32 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума