навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

"Теленор" започва продажби на умния кантар Huawei Body Fat Scale

2018-08-21 0

"Теленор" предлага умния кантар Huawei Body Fat Scale, който в комбинация с приложение за Android и iOS, позволява на потребителите лесно и удобно да проследяват и контролират своите телесни
показатели.

Huawei Body Fat Scale позволява, чрез технология за биоелектричен анализ, проследяване на общо девет показателя, включително тегло и телесни мазнини, а също така и индекс на телесната маса (BMI), мускулна и костна маса, процентно съдържание на вода в организма и др.

Мобилното приложение на Huawei Body Fat Scale може да запомни данните на до десет индивидуални потребители. Данните се синхронизират автоматично, чрез Bluetooth 4.1, a за най-точни резултати е налична и умна аларма, която няма да позволи пропускане на сутрешното претегляне. При желание, потребителите могат и да споделят данните от ползването на Huawei Body Fat Scale с приятелите си или треньора си в социалните мрежи.

За изработката на кантара е използвано закалено стъкло, а вграденият LED екран осигурява висока видимост на фона на неговия стилен и изчистен бял дизайн.

Теленор предлага Huawei Body Fat Scale на цена от 79,99 лв. при плащане в брой или да бъде получено за 3,99 лв. на месец в условията на двугодишен лизинг или за 7,49 лв. на месец при едногодишен лизинг.

за 43%  против 57%  833 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума