навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Renault Group и Castrol удължават партньорството си за доставка на лубриканти до 2027 г.

2022-09-28 0

Renault Group и Castrol удължават партньорството си за доставка на лубриканти до 2027 г.

Renault Group и глобалният доставчик на лубриканти Castrol, част от BP group, удължават партньорството си за още три години до края на 2027 г. Двете компании ще продължат да проектират съвместно и да доставят следпродажбени двигателни масла за глобалната дилърска мрежа на марки на Renault Group (Renault, Dacia и Alpine).

В допълнение към удължаването на партньорството съвместната продуктова гама на Renault Group и Castrol ще бъде разширена с ново двигателно масло с нисък вискозитет, специално проектирано за автомобили, отговарящи на стандарта Euro 7. Този продукт, известен като AN2022 (Alliance Norm 2022), е специално разработен, за да отговаря на стандартите на Алианса Renault-Nissan-Mitsubishi и ще бъде наличен от октомври 2022 г.

Renault Group избра Castrol за свой глобален партньор за следпродажбени лубриканти през 2020 г. Компаниите създадоха съвместна гама от продукти, брандирани като Renault Group Castrol, които се предлагат ексклузивно в дилърската мрежа. Това партньорство дава възможност на собствениците и пилотите на Renault, Dacia и Alpine да се възползват от успешното сътрудничество, което, заедно с партньорството във Формула 1, разширява технологичните граници както на пистата, така и извън нея.

"Радваме се, че удължаваме нашето партньорство за двигателни масла с Castrol до края на 2027 г. Това е допълнително укрепване на нашето сътрудничество, допълващо отношенията ни във Формула 1, която е страхотна тестова площадка за оптимизиране на нашите технологии. Чрез обединяването на нашия опит в тази област, можем да предложим възможно най-доброто следпродажбено обслужване на нашите мрежа и клиенти", каза Франсоа Делион, вицепрезидент Глобално следпродажбено обслужване Renault Group.

"Удължаването на сътрудничеството и тясната работа с Renault Group е доказателство за силното и задълбочаващо се партньорство между двете компании. Ние продължаваме да проучваме нови бизнес възможности заедно, за да доставяме изключителни продукти и услуги на клиентите",каза Славек Радон, вицепрезидент по партньорствата Castrol.

за 54%  против 46%  340 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума