навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Logitech представя "Designed for Mac"

2022-09-28 0

Logitech представя

Logitech обяви нова колекция от продукти "Designed for Mac", създадени да бъдат безупречно съвместими и надеждни при използване с Mac устройства при различни сценарии на употреба. Новата колекция включва клавиатурата MX Mechanical Mini for Mac, мишката MX Master 3S for Mac, мишката Lift for Mac и BluetoothⓇ клавиатурата за Mac K380 в нов Blueberry цвят. 

"Знаем, че потребителите на Apple ценят консистентността на дизайнерска естетика в цялото си оборудване — на работа или вкъщи — и се нуждаят от мишки и клавиатури, които работят в тяхната екосистема," каза Delphine Donné, вицепрезидент и изпълнителен директор на подразделението "Креативност и продуктивност" в Logitech. "Създадохме комплект от стилни инструменти, които повишават нивото на работа като добавят функционалност, възможности за персонализиране и комфорт. И тъй като знаем, че един размер не пасва на всички, тази колекция беше проектирана, разработена и произведена специално да отговори на различните нужди на Apple потребителите."

Клавиатура MX Mechanical Mini for Mac

Първата механична клавиатура на Logitech, оптимизирана за Mac, налична в цветове Space Gray и Pale Gray, предлага подредба за Mac с възможност за персонализиране на бързите клавишни комбинации и ускоряване на креативността със софтуера Logi Options+. MX Mechanical Mini for Mac е с тихи тактилни суичове с нисък профил и умна подсветка, за да може работата да върви при всякакви условия. Клавиатурата може да се свърже с до три Apple устройства с macOS, iPadOS или iOS с бутона Easy-Switch, а зареждането става посредством USB-C.

Мишка MX Master 3S for Mac

Мишката MX Master 3S for Mac е една пресъздадена икона за напредналите Mac потребители и е налична в цветове Space Gray и Pale Gray. Тя комбинира всичко, което те вече обичат, с нови функции за върхов комфорт, производителност и продуктивност. С електромагнитното колелце MagSpeed могат да се превъртат до 1000 реда в секунда, а възможността за задаване на DPI между 1000 и 8000 позволява прецизна работа на мониторите с висока резолюция. MX Master 3S for Mac предлага тихи кликове, проследяване върху стъкло, бързо презареждане с USB-C кабел по време на използване и може да се свърже с до три различни Apple устройства с macOS и iPadOS с превключвателя Easy-Switch.

Мишка Lift for Mac

Създадена за целодневен комфорт, Lift for Mac е вертикална ергономична мишка, идеална за хора с малки до средни ръце. Разработена и тествана в Logitech Ergo Lab, тя има 57° ъгъл на захвата, който позиционира ръката в естествена позиция като при ръкостискане. Това намалява натискът върху китката през целия ден и позволява на ръката и тялото да заемат по-натурална поза.

K380 Multi-Device Bluetooth® Keyboard for Mac (Blueberry)

Модерна клавиатура, предлагаща писане като на лаптоп, с минималистична подредба. K380 Multi-Device красиво се интегрира с Apple устройствата и работи безпроблемно с тях. Налична в нов цвят Blueberry, тази лека и пестяща място клавиатура предлага комфорт и удобство на нивото на десктоп машините, където и да се намирате - вкъщи или на път. Вдлъбнатите клавиши се характеризират с гладко и много тихо писане, а връзката посредством Easy-Switch с MacBook, iPad или iPhone става с натискането на бутон. 

Подходът на Logitech за устойчивост

Продуктите на Logitech, включително "Designed for Mac", са проектирани не само да предлагат изключително потребителско преживяване, но и с разбиране за околната среда и социалното въздействие. Пластмасовите части в MX for Mac и Lift for Mac включват сертифицирана рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязлата от употреба пластмаса от стара потребителска електроника.

Всички продукти Logitech са сертифицирани като въглеродно неутрални. Компанията намалява нетния въглероден отпечатък на продуктите като ги проектира за устойчивост и използва възобновяема енергия, където е възможно. Остатъчното въздействие се компенсира чрез покупката на висококачествени, сертифицирани компенсации за гори, възобновяемо производство и засегнати от климата общества.

за 48%  против 52%  184 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума