навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei представи MateBook D 16 - лек лаптоп с висока производителност с 16-инчов дисплей

2022-06-28 0

Huawei представи MateBook D 16 - лек лаптоп с висока производителност с 16-инчов дисплей

Huawei Consumer Business Group представи новия Huawei MateBook D 16, високопроизводителен лек лаптоп с голям 16-инчов дисплей. Новият модел наследява естетиката и иновациите в портфолиото на Huawei Smart Office и серията Matebook и добавя множество подобрения, включително чисто нов, щадящ зрението Huawei FullView дисплей, високопроизводителен Intel Core H-Series процесор от 12-то поколение, лек метален корпус, както и синхронизирана работа между различните устройства. Лек, мощен и с комфортен дисплей, новият Huawei MateBook D 16 е готов да ще се превърне в надежден спътник в ерата на хибридните офиси.

16-инчов FullView дисплей - мощна производителност

Мащабни потребителски проучвания, на които стъпва Huawei, отчитат все по-нарастваща нужда от  16-инчови леки лаптопи. С глобалното преминаване към дистанционна работа и учене, се наблюдава повишено търсене на високопроизводителни лаптопи, а новият Huawei MateBook D 16 е готов да отговори и дори надскочи това изискване.

Huawei успвява да интегрира просторен 16-инчов дисплей в рамки, в които други производители обикновено могат да поставят само 15,6-инчов екран, като така се увеличава само видимата площ, но не и размера на тялото. Huawei MateBook D 16 позволява на потребителите да се насладят на работата си пред защитен екран. Съотношението екран към тяло е 90% ,а съотношението на страните - 16:10, удобно както за работа с  уеб страници, диаграми, данни и писмени документи, така и за гледане на развлекателно съдържание.  Нещо повече, потребителите могат да бъдат продуктивни и в движение благодарение на лекия метален корпус на Huawei MateBook D16 и тегло, подобно на 15,6-инчов  лаптоп - само 1,7 kg .

С Huawei MateBook D 16 потребителите, които използват лаптопа си ежедневно, могат да бъдат уверени, че очите им са защитени благодарение на TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) сертификацията . Това дава възможност за прецизно възпроизвеждане на цветовете на изображенията, без да води до жълт оттенък, като същевременно предпазва очите на потребителя. В допълнение, дисплеят поддържа също DC затъмняване, за да помогне на потребителите да облекчат умората на очите.

Разгърнете своята креативност 

Huawei MateBook D 16 се захранва от Intel Core H процесор от 12-то поколение, който работи с до -i7-12700H , TDP до 40 W, двуканална RAM и високоскоростен SSD диск – мощна конфигурация, справяща се ефективно с всички задачи като анализи на данни, компилация на код, отваряне на множество уеб страници, диаграми или PowerPoint презентации.

Въпреки тази висока производителност, потребителите могат да бъдат сигурни, че лаптопът няма да прегрее, дори когато извършва множество задачи, благодарение на охлаждаща система Huawei Shark fin Fan. Възможно е превключване между режимите Standard Mode и Performance Mode, като с втория Huawei MateBook D 16 разгръща пълния си потенциал, за да отговори на различните нужди в офиса и създаването на съдържание.

Високата производителност се дължи не само на процесора на Huawei MateBook D 16. Този лаптоп има и отлични показатели при работа в мрежа, благодарение на иновативната Huawei Metaline Antenna технология. Дори и при слаб Wi-Fi сигнал, скоростта на изтегляне се увеличава с 55%, докато прекъсванията по време на игри и видео разговори намалява съответно с 57% и 67%.

Освен това, необичайно за лек лаптоп, Huawei MateBook D 16 има 1,5 мм ход на клавишите и подходящ дизайн, който улеснява допълнително писането. Новата цифрова клавиатура позволява на потребителите да работят с диаграми, данни и документи по-ефективно, a клавишните комбинации позволяват директен достъп до често използвани функции за по-висока производителност.

Смарт конферентни разговори по всяко време и навсякъде

Тъй като хибридната работа постепенно се превръща в норма, потребителите имат нужда и от надеждно и ефективно устройство за провеждане на онлайн срещи от различни места. С оглед на това, Huawei MateBook D 16 е посветен на това да създаде пространство за срещи по всяко време и навсякъде чрез решението Smart Conference, което включва AI звук и камера. Благодарение на кристално чистата 1080P AI камера, видеоконференциите са с високо качеството на картината и интелигентни функции.

По време на видео разговор, FollowCam на AI камерата настройва екрана в реално време, за да държи презентатора в центъра на кадъра. Така дори той да се движи, няма да се разсейвате от това, което казва. Функцията Eye Contact използва изкуствен интелект за приспособяване към зрителната линия на потребителя, така че вместо да изглежда, че участниците гледат в камерата, очите им ще гледат във вашите на екрана за по-естествен и комфортен разговор.

Едно от досадните неща при видео разговорите е това, че се налага да подреждате разхвърляна стая или да се разсейвате от хора, които се движат зад вас в оживеното кафене. Виртуалният фон ви позволява да запазите поверителността и концентрацията си, благодарение на вградените статични и динамични фонове като офиси, кафенета или пейзажи на открито. Можете също да изберете изображение за фон, или да използвате замъгляване на фона, за да скриете това, което се случва зад вас.

Супер устройство за смарт изживяване

Huawei MateBook D 16 извежда работата на няколко устройства на съвсем ново ниво, благодарение на Super Device , което позволява супер производителност и кохерентно използване на множество устройства. 

Позволява ви без усилие да се свържете с други близки устройства на Huawei и да си сътрудничите между всички тях. Просто поставете своите слушалки, мишки, клавиатури, високоговорители и принтери Huawei близо до Huawei MateBook D 16 и лаптопът автоматично ще ги открие и ще предостави функция за бързо и лесно свързване .

А работата със смартфони и таблети е още по-полезна. След като свържете безжично телефона си, на екрана на лаптопа ще се появи неговия интерфейс, така че да можете да работите с него – сякаш вашият смартфон и лаптоп са едно устройство. Можете безпроблемно да имате достъп и редактирате вашите файлове, да използвате и управлявате едновременно до три приложения от телефон, да приемате видео или аудио разговори от телефона си чрез вашия MateBook и дори да използвате мишката и клавиатурата си, за да управлявате лесно вашия смартфон.

Вашият таблет може да се трансформира в подложка за рисуване или втори екран с документи или изображения за по-безпроблемно споделяне между устройствата. При включен Mirror Mode, екранът на лаптопа се проектира върху таблета, като и двете устройства показват едно и също съдържание: таблетът може да се възползва от невероятната производителност на лаптопа; докато лаптопът има достъп до системата на таблета, което прави рисуването още по-лесно. С Extend Mode, дисплеят на лаптопа се разширява, което позволява на таблета да служи като външен монитор, за да можете да прехвърляте лесно съдържанието между двете – идеално за водене на бележки по време на срещи. И накрая, Collaborate Mode ви позволява да споделяте съдържание между устройствата чрез плъзгане и пускане. Huawei MateBook D 16 може да се свърже и към монитор Huawei MateView, така че да виждате работата си на още по-голям екран. 

И за финал, Huawei MateBook D 16 разполага с 2-ро поколение 65W Pocket Charger устройство и повече портове, така че да можете да останете свързани, където и да се намирате.

за 58%  против 42%  78 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума