навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

TP-Link Tapo устройствата пестят разходи и се грижат за вашата сигурност

2022-06-24 0

TP-Link Tapo устройствата пестят разходи и се грижат за вашата сигурност


Живейте удобно във вашия умен дом

Да живееш умно в уюта на собствения си дом никога не е било по-лесно и достъпно. Технологията TP-Link Tapo, вградена в интелигентните устройства TP-Link Tapo, ви помага в ежедневните дейности, правейки вашия живот по-забавен и удобен.TP-Link Tapo P110
| Мини интелигентен Wi-Fi контакт, Следене на консумацията на енергия

С Tapo P110 можете да управлявате вашите свързани устройства отвсякъде с приложението TP-Link Tapo. То е предназначено да поддържа вашия начин на живот и безопасността на вашето семейство.

По-важното е, че Tapo P110 следи консумацията на енергия в реално време чрез приложението TP-Link Tapo, така че потребителите могат да управляват свързаното оборудване както пожелаят, спестявайки пари и енергия.


Интелигентният контакт Tapo P110 е много полезен, когато не сте вкъщи, благодарение на режима "Далеч", който позволява автоматично стартиране и спиране на устройството, по такъв начин, че да симулира присъствие в къщата. Освен това, компактният и елегантен дизайн, изключително интуитивното инсталиране и използване, заедно с възможността за гласово управление, правят Tapo P110 идеалното интелигентно устройство за вашето ежедневие.

Освен гореизброените функции и характеристики, TP-Link Tapo P110 има също график и таймер, гласово управление и е произведен от огнеупорен материал.

TP-Link Tapo C210 | Pan/Tilt  Wi-Fi  камера за домашна сигурност

Вътрешната Wi-Fi камера за наблюдение TP-Link Tapo C210 улавя всеки детайл в 3MP ултра-висока разделителна способност. Вижте какво точно се е случило пред вашата камера по всяко време, когато е била включена. Знайте дали вашите близки са в безопасност и добре или са изпаднали в беда.

Като интелигентна Wi-Fi камера Tapo C210 дава и възможността да общувате с любимите си хора чрез функциите за двупосочно аудио, осъществявано чрез вградени микрофон и високоговорител. Нещо повече, вашите близки могат да отговорят и вие можете да ги чуете в реално време.

Основните характеристики, които правят Tapo C210 идеалната камера за вашето семейство и ежедневни нужди, са следните: функция за панорама и накланяне (Pan/Tilt), 3MP ултра-висока разделителна способност, нощно виждане, откриване на движение, режим на поверителност и локално съхранение.

TP-Link Tapo C310 | Външна Wi-Fi камера за сигурност

За потребители, които търсят допълнителна сигурност, Wi-Fi камерата за външно наблюдение Tapo C310 следи важните за вас обекти денем и нощем. Тя открива движение и изпраща незабавни известия, така че потребителите да могат незабавно да проверяват предаваната картина.

Все още можете да се чувствате като у дома си, дори когато сте на километри разстояние. Вижте всичко, което се случва около дома ви 24/7.


Имате звукова и светлинна аларма, които задействат светлинни и звукови ефекти, за да изплашат нежеланите посетители. Освен това Tapo C310 е лесна за използване и инсталиране, като е съвместима както с кабелни, така и с безжични мрежи. Просто свържете вашата камера към мрежата чрез Ethernet или Wi-Fi за по-гъвкава инсталация и се насладете на предимствата на TP-Link Smart Tapo технологията.

Като ключови характеристики за Tapo C310 можем да изброим следните: откриване на движение и известия, IP66 устойчивост на атмосферни влияния, гласово управление, усъвършенствано нощно виждане и двупосочно аудио.

TP-Link Tapo L920-5 | Многоцветна интелигентна Wi-Fi осветителна лента - удивителни светлинни ефекти - Проектирана по вашия начин

Забавлявайте се с настройката на над 16 милиона ярки цвята (Superior RGBIC) и контролирането на отделни цветови зони. Ярките нюанси винаги ще надхвърлят въображението ви. Ако искате да създадете настроение за всяка дейност, която извършвате, осветителната Tapo L920-5 лента е идеалният интелигентен партньор. Освен това, Tapo L920-5 улавя музиката, която звучи около нея, и се синхронизира с нейната честота и ритъм.


Когато става въпрос за настройка, тази стъпка никога не може да бъде по-лесна. Гъвкавата и издръжлива осветителна лента гарантира, че можете да я поставите навсякъде с лесно преразпределяне. Нашето високотехнологично покритие предпазва LED перлите и ги прави лесни за поддръжка. След това можете да използвате безплатното и лесно за работа приложение TP-Link Tapo, за да конфигурирате вашите осветителни ленти за минути. Всичко е интелигентно, лесно и сигурно.

Можете също така да управлявате Tapo L920-5 чрез гласови команди, където и да се намирате.

Цялата гама TP-Link Tapo може да се контролира и конфигурира чрез приложението TP-Link Tapo, което прави вашето преживяване в света на интелигентните устройства още по-комфортно.

за 61%  против 39%  36 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума