навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

TP-Link Mesh технологията е повече от бързи и стабилни Wi-Fi мрежи

2022-06-23 0

TP-Link Mesh технологията е повече от бързи и стабилни Wi-Fi мрежи

Решенията с изкуствен интелект правят вашата домашна мрежа действително уникална


TP-Link Deco X50
 / AX3000 Mesh Wi-Fi 6 Gigabit система: Отвъд бързите и стабилни Wi-Fi връзки, управлявана от Mesh технология

Нашите онлайн нужди вече надхвърлят необходимостта само от бърза и стабилна Wi-Fi връзка. Сега, повече от всякога, разбрахме значението на Интернет и как можем да го използваме, за да ни бъде от полза в дългосрочен план в свят, в който технологиите присъстват на всяка стъпка от нашия път.

Технологията Wi-Fi 6, един от най-ефективните Wi-Fi стандарти, предлага увеличени скорости, по-висока ефективност, по-голям капацитет и повече мащабируемост в сравнение със стандарта Wi-Fi 5—802.11ac.

Системата TP-Link Deco Mesh Wi-Fi 6 - Deco X50 - предлага на потребителите високи Wi-Fi 6 скорости  до 3,0 Gbps, четири потока с по-малко забавяне, Gigabit скорости по  кабел и непрекъсната свързаност в целия дом. Така можете да се насладите на най-доброто изживяване, независимо от дейността, която извършвате.

Системата TP-Link Deco X50 е идеална за домове с три или четири стаи, предлагайки пълно безжично покритие до 420 кв.м (варианта 2-pack, или с два модула). В същото време мрежата може да свърже до 150 устройства едновременно, всички с една и съща стабилна връзка.

Освен тези важни и необходими функции и характеристики, TP-Link Deco X50 предлага и допълнителни възможности. Mesh технологията, базирана на изкуствен интелект, осигурява възможност за интелигентно изучаване на мрежовата операционна среда, за да осигури уникална Wi-Fi мрежа за всеки.

TP-Link Deco X20 / AX1800 Двулентова Gigabit Wi-Fi 6 Mesh система: Бърза. Стабилна. Разширено Wi-Fi 6 покритие

TP-Link Deco X20 е идеалното устройство за потребители, които искат ефективна мрежа у дома, но и бързи едновременни връзки, които позволяват различни онлайн дейности. Системата предлага скорости до 1800Mbps - 1201Mbps на 5 GHz и 574 Mbps на 2,4 GHz. Освен това, всички Deco модули работят заедно, за да образуват единна мрежа и да осигурят бърза и плавна връзка с няколко свързани устройства.

Deco X20 предлага стандарта за криптиране WPA3 и благодарение на него, както и на решението TP-Link HomeCare с персонализирани функции като разширен родителски контрол, антивирус и качество на услугата (QoS), потребителите могат да се насладят на защитена работа онлайн.


 
 
Разширеният родителски контрол позволява да блокирате неподходящо съдържание и да ограничите времето, което вашите деца прекарват онлайн, вградената антивирусна защита защитава всички свързани устройства в дома, а функциите за качество на услугата дават приоритет на комуникацията на определени устройства и приложения за по-висока производителност въз основа на нуждите от Интернет.
 
Deco X20 работи с до 150 устройства, свързани едновременно, и може да управлява трафика в най-натоварените мрежи, предлагайки връзки без забавяне и ниска латентност за по-бързи реакции в игрите и качествена видеоконферентна работа.
 

TP-Link Deco X60: AX3000 Mesh Wi-Fi 6 система - Разширени Wi-Fi 6 връзки за онлайн дейности без забавяне


TP-Link Deco X60 работи с до 150 устройства, свързани едновременно, като нито едно от тях не е с по-слаба връзка или по-ниска производителност. Най-новият стандарт 1024-QAM и бързото предаване на пакетите работят заедно, за да осигурят до 3 Gbps скорост за дейности, които изискват разширена пропускателна способност, като онлайн игри и 4K стрийминг. Освен това семействата ще могат да се насладят на предаване на живо заедно без забавяне, с безупречно видео и аудио качество.
 
 
 
Благодарение на усъвършенствания стандарт за криптиране WPA3 и функцията TP-Link HomeCareTM, Deco X60 е една от най-защитените Wi-Fi мрежови системи на пазара, гарантираща сигурността на данните в домашната мрежа на цялото семейство.

TP-Link HomeCareTM предлага вградена антивирусна програма, разширен родителски контрол и QoS (качество на услугата) функции, защитавайки личните данни и IoT устройствата от атаки. Антивирусната база данни се актуализира автоматично, така че мрежата да остане защитена дори от най-новите кибер заплахи.
 

TP-Link Deco X90: AX6600 трилентова Gigabit Mesh Wi-Fi 6 система - Невероятни скорости, както кабелни, така и безжични и персонализирана Wi-Fi мрежаTP-Link Deco X90 поддържа работа по три ленти, предлагаща безжични скорости до 6600 Mbps. Оборудвана също така  с 2,5 Gbps порт и Gigabit порт, системата Deco X90 позволява на потребителите да се наслаждават на свръхбърз интернет с устройства свързани по кабел.

Системата Deco X90 е тествана в мрежа с до 200 свързани устройства, сценарий, при който производителността остава на най-високо ниво. Мрежовите системи Deco Wi-Fi 6 осигуряват стабилни, плавни Wi-Fi връзки за умните домове на потребителите, така че семействата да могат да се насладят на поточни предавания на живо, високоскоростни игри и незабавно качване на любимите видеоклипове на различни устройства заедно - и всичко това едновременно.
 
 
 
 

Mesh технология, базирана на изкуствен интелект и персонализирана Wi-Fi мрежа

 
Mesh технологията, базирана на изкуствен интелект, дава на Deco X90 възможността да се адаптира интелигентно към мрежовата среда, качеството, необходимо за оптимално изживяване, но също и поведението на потребителя, като непрекъснато подобрява своята производителност с течение на времето и изучава "моделите" на връзката. Mesh системата Deco X90 използва сложни алгоритми за елиминиране на различни фактори, които биха могли да повлияят на качеството на Wi-Fi връзките.
 
Deco X90 е оборудвана с шест вътрешни усилващи антени, които осигуряват силна, надеждна и непрекъсната Wi-Fi връзка в цялата къща. Тя също така разполага с две интелигентни антени, които използват интелигентни алгоритми за автоматично откриване на местоположението на Deco модулите и за установяване на силна връзка между тях, което увеличава покритието и подобрява безжичната връзка.
 
Като обща и много важна характеристика на всички TP-Link Deco Mesh системи, безплатното и лесно за използване приложение TP-Link Deco (достъпно на български език) прави всичко още по-лесно. Просто трябва да разопаковате вашата TP-Link Deco система, да я свържете към източника на захранване и след това просто да следвате стъпките в приложението, за да конфигурирате бърза и стабилна Wi-Fi Mesh мрежа.
за 62%  против 38%  34 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума