навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Регатата "The Ocean Race" се довери на Acronis

2022-01-25 0

Регатата

Acronis, глобален лидер в  кибер-сигурността ще бъде Официалният партньор за кибер-защита на емблематичната спортна надпревара за околосветско плаване – "The Ocean Race".

Партньорството ще бъде подкрепено от Ingram Micro, глобален дистрибутор на иновативни технологични продукти и услуги, в качеството му на официален #CyberFit Партньор, част от партньорската програма Acronis #TeamUp.

Множество спортни отбори използват Acronis Cyber Protect за оптимизиране на дейностите си по кибер-защита и постигане на по-ефективна киберсигурност. 

Рик Рукенс, технологичен директор на "The Ocean Race", заяви: “В сърцето на това, което правим ние в "The Ocean Race", са технологиите и иновациите. Точно това ни позволява постоянно да надскачаме границите в начина, по който нашият спорт достига до феновете и партньорите ни вече 50 години. Сега, когато Acronis се присъединява към нас като Официален партньор за киберзащита, ние можем да продължим да надскачаме тези граници, имайки увереността и спокойствието, че разчитаме на най-високия клас система за защита на данните и аварийно възстановяване". 

"The Ocean Race" е околосветско състезание за яхти с пълен екипаж. То се счита за най-трудното изпитание за спортните екипи, отвеждайки съперниците до някои от най-отдалечените океански кътчета в света. Маршрутът на състезанието включва седем етапа и посещение на девет емблематични международни града. 

"Защитата играе ключова роля за "The Ocean Race", като се започне от осигуряването на безопасност за нашите състезатели в морето и се стигне до усилията ни да защитаваме нашия оекан чрез инициативи за развитие на науката и обучение. Благодарение на Acronis защитата на нашата технологична инфраструктура ще е ключов приоритет и наш основен фокус, докато плаваме около света," обясни Рукенс.

Acronis поддържа широко портфолио от спортни партньорства, обхващащо целия глобален спортен свят, включително моторни спортове, футбол, бейзбол, плаване. "The Ocean Race" ще се възползва от задълбочената експертиза на Acronis в осигуряването на иновативни решения за спортни организации от световно ниво. 

Доставчиците на управляеми услуги (MSP) са добре дошли да разгледат програмата Acronis #TeamUp и да подкрепят елитните спортни отбори в своите региони.

Ян Яап Ягер, главен директор по приходите в Acronis и съветник на борда на директорите, каза: "The Ocean Race" е най-безпощадният тест за един отбор в света на спорта – а също така е и най-дългото и най-трудно професионално плавателно събитие в света. Всички в отбора трябва да обединят силите си, за да се преборят с майката природа по най-добрия начин. Това се случва по същия начин, по който кибер-защитата изисква интегрирано и постоянно развиващо се решение, за да се осигури върхова защита в съвременния турбулентен кибер-свят. Именно затова сме толкова развълнувани да приветстваме Ingram и "The Ocean Race" като наши най-нови Acronis #CyberFit MSP и спортен партньор."

Ingram Micro Cloud е най-големият разработчик на технологични решения за облачен растеж в Обединеното кралство. Като Официален партньор по програмата #Cyberfit Partner, Ingram Micro Cloud помага на бизнесите да реализират потенциала на решенията на Acronis, лидери в своята индустрия, осигурявайки пълен спектър от продукти и услуги по света. Със своята задълбочена експертиза в света на киберсигурността, IaaS, SaaS и Модерното работно място, Ingram Micro Cloud дава на партньорите необходимата сила, за да могат да работят ефективно и сигурно на пазарите, които обслужват. 

Ови Гергел, директор облачни технологии и киберсигурност за Обединеното кралство и Ирландия, каза: "Подобно на "The Ocean Race", киберсигурността може да изглежда като пътешествие, в което има и откривателство, и навигация в условията на несигурност, и бурно вълнение – преди да стигнеш до финалната линия. Горди сме да формираме един екип с Acronis и "The Ocean Race", за да гарантираме, че нашата общност от активни глобални партньори е въоръжена с възможно най-добрите решения за сигурност на пазара. Очакваме и се надяваме на успешно и устойчиво партньорство и пожелаваме на всички състезатели безопасно пътешествие през 2022 г." 

 
за 49%  против 51%  157 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума