навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Philips Sound & Vision показа нови впечатляващи модели телевизори и първите True Wireless слушалки от премиум серията Fidelio

2021-09-07 0

Philips Sound & Vision показа нови впечатляващи модели телевизори и първите True Wireless слушалки от премиум серията Fidelio

На голямо онлайн събитие популярната марка представи най-новите си модели продукти за забавление в дома. Презентацията започна с информация за убедителен 46%-ен ръст на продажбите спрямо първата половина на миналата година като броят продадени OLED телевизори е с цели 72% по-голям, а премиум моделите OLED+ удвояват продажбите си за първите шест месеца на 2021-ва. Аудио-визуалните продукти на Philips са спечелили 131 награди през последната година.

Телевизори

Philips показа четири нови модели от своя премиум клас OLED+ : 65"OLED+986 и 48/55/65" OLED+936. Последният вече е носител на престижната награда EISA 2021-2022 за домашно кино. В сърцето на новите модели е 5-тото поколение обработващ процесор с изкуствен интелект P5 AI Intelligent Dual Picture Engine. Отличителна черта е наличието на четиристранна подсветка Ambilight при всички нови модели. Много сериозно внимание е обърнато и на звука, реализиран с многоканалните системи на Bowers & Wilkins, използващи технологията Tweeter-on-Top, говорители с Continuum cone мембрани и насочени към тавана Dolby Atmos говорители за обемен звук.Материалите също са премиум и включват стомана, тъкани Kvadrat и естествена кожа Muirhead.

С поддръжката на HDMI 2.1, променлива честота на опресняване и ниско закъснение, Philips OLED+986 и 936 са отличен избор, както за гледане на филм (които автоматично разпознават), така и за конзолни игри.


Fidelio T1

Макар вече да има продукти в този сегмент, Philips са решили да вдигнат нивото с премиум True Wireless слушалките T1, които ще носят марката Fidelio.

За постигане на върхово качество на звука се използва дизайн с два говорителя с диаметър 10 мм. Системата Advanced Hybrid Noise Cancelling Pro+ и отличната пасивна изолация гарантират, че дори в шумна среда, нищо няма да смущава потребителя.

Основно внимание е обърнато и на комфорта – налични са шест силиконови тапи и три накрайника от пяна Comply™.

За стабилната връзка се грижи технологията Bluetooth 5.2, която поддържа протокола LDAC за предаване на звук с висока резолюция.Въпреки малките размери, животът на батерията достига 9 часа с включена активна система за изолиране на шума като при презареждане от кутийката за носене това време може да достигне общо 25 часа. Времето за пълно презареждане е два часа, а за 15 минути можете да получите още час време за слушане.

Функциите на слушалките могат да се управляват от мобилното приложение Philips Headphones App.

Fidelio T1 са изградени от качествени материали, включително метал и устойчива кожа Muirhead. Те ще са налични в черен и сребрист цвят с кожен акцент и върху кутийката за съхранение.

за 63%  против 37%  97 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума