навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei стартира едномесечен "Летен фестивал на сервизните оферти"

2021-08-02 0

Huawei стартира едномесечен

Следвайки традицията постоянно да предлага на феновете си атрактивни оферти за следпродажбено обслужване, Huawei стартира нова инициатива – "Летен фестивал на сервизните оферти", валиден в периода от 2 август до 3 септември включително. 

От него може да се възползва всеки, за когото важат новите предложения, без да се налага да посещава физическия Център за обслужване на клиенти на ул. "Леге" N6 в София. Необходимо е само да изтегли и/или актуализира вече сваленото приложение Support/Поддръжка, и да следва указаните там стъпки. 

Разнообразните оферти стартират с удължена 6-месечна гаранция за всички настоящи и нови потребители на смартфони Huawei. Тази възможност е напълно безплатна и осигурява допълнително спокойствие за още 180 дни след изтичане на основния 2-годишен гаранционен период. Друго лятно предложение е безплатният ваучер за поправка на стойност 50 лева при извънгаранционен ремонт, който може да се използва в период от 6 месеца. 

По време на кампанията потребителите могат да получат и 40% отстъпка за матиран протектор за екрана и цветно фолио за заден панел. 

Особено атрактивно е предложението за смяна на батерията на 33 моделa смартфони и таблети на фиксирана цена, 45 лева, с 90 дни допълнителна гаранция. Сред тях са P40 Pro, P40 Pro+, P40 lite, P30 lite, Nova 5T, Y6, P smart 2021, MediaPad 5T и много други. 

Активна е и безплатната куриерска услуга "От врата до врата", покриваща цялата територия на България, както и телефонът за поддръжка 0800 18 818, на който можете да получите любезна помощ по всички въпроси, свързани с устройствата на Huawei

за 52%  против 48%  190 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума