навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

TM Roh, президент на Samsung Electronics Co.: „Предстои да разгърнем нова страница в света на смартфон иновациите“

2021-07-27 0

TM Roh, президент на Samsung Electronics Co.: „Предстои да разгърнем нова страница в света на смартфон иновациите“
 
TM Roh, президент на Samsung Electronics Co., и директор на дивизия "Мобилни комуникации", повдигна завесата пред предстоящата премиера на новите представители на категорията "Сгъваеми мобилни устройства". Преди година той сподели визията си за мобилните технологии и как те стигат до все повече хора, особено в моменти, когато имат най-много нужда от тях. Според TM Roh година по-късно светът ни бавно се подготвя да се върне към нормалност. Компанията е нетърпелива да представи последните мобилни технологии, с които свободата и възможностите в новия ни свят могат да бъдат необятни.  
 
През изминалата година технологиите продължиха да разкриват нови възможности в динамичния ни начин на живот. В партньорства с утвърдени компании Samsung предлага по-персонализирано и различно преживяване, както никога досега. "С навлизането в тази нова ера на трансформация, аз вярвам, че отворените екосистеми са единственият начин да ускорим иновациите и заедно да дадем на потребителите повече свобода да създават свои собствени изживявания, които се адаптират най-добре към техния начин на живот", коментира TМ Roh.
 
Екипът на Samsung е готов да разгърне визията си за мобилни технологии, изпълнени с повече смисъл от всякога с цел един по-добър свят. След няколко седмици компанията ще представи най-новото от Galaxy Z серията, която ще промени начина, по който потребителите възприемат своите мобилни устройства и придават изцяло нов смисъл на изживяването.

Разгърни света си с Galaxy

"Днес светът се нуждае от технологии, които се адаптират към променящата се среда. В Samsung  вярваме, че хората са в сърцето на всичко, което правим. Непрекъснато се вслушваме в тях, за да гарантираме, че всяко ново устройство, което създаваме, наистина носи значими иновации. Искаме да обогатим  ежедневието на всеки един, а не на избрана група от хора. От епична камера и живо, потапящо визуално изживяване до дълго издържаща батерия и сигурност, ние се фокусираме върху това, което наистина има значение за нашия потребител", споделя TМ Roh.
 
С премиерата на Galaxy Fold Samsung създаде изцяло нова категория при смартфоните. Освен, че не спира дотук,  сега компанията ще подобри второто поколение сгъваеми телефони Galaxy Z Fold2 и Galaxy Z Flip, добавяйки повече функции. Сгъваемите смартфони от трето поколение, които ще представи компанията, ще помогнат на потребителите в изпълняването на няколко задачи едновременно и издръжливост.
 
Заедно със следващото поколение Galaxy Z устройства, на технологичната сцена ще дебютира първият по рода си S Pen, специално създаден за сгъваеми телефони. Вместо нов Galaxy Note, този път Samsung ще добави любими функции от Note серията към повече устройства от семейството Samsung Galaxy. Отбележете в календара си датата 11 август, за да разберете как компанията ще разгърне нова страница в мобилните иновации.  

Galaxy Z Fold достига до още повече потребители

Благодарение на сътрудничеството с авторитетни лидери в индустрията като Google и Microsoft, Samsung предоставя мобилна технология, която е сигурна и оптимизирана за днешния бързо развиващ се и взаимосвързан свят. Компанията работи непрестанно с ключови партньори, за да създаде различни решения за сигурност, които гарантират неприкосновеността на устройствата и данните на потребителите на всички нива. Инструментите за сигурност позволяват на потребителите още по-голям контрол върху приложенията и данните.
 
Партньорствата дават възможност на Samsung да изгради мобилни изживявания, които улесняват и подобряват живота на потребителите. Този подход подпомага, например, развитието на новата унифицирана платформа за носими устройства, разработена съвместно с Google. Освен любимите приложения на Galaxy като Samsung Health и SmartThings, в новия Google Play Store на разположение ще бъдат още много нови приложения. В допълнение, интерфейсът One UI Watch ще бъде интегриран в устройства от Galaxy екосистемата.  

Новата страница в смартфон иновациите е тук

Новият Galaxy Z Fold ще съчетава най-доброто, което смартфоните и таблетите могат да предложат, и предлага напълно нови начини за работа, свързване и създаване на съдържание. А новият Z Flip ще се отличава с още по-изискан стил и издръжливост. 
 
за 43%  против 57%  185 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума