навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Peugeot и Samsonite лансират куфар за ръчен багаж

2021-07-23 0

Peugeot и Samsonite лансират куфар за ръчен багаж

Peugeot допълва гамата си от лайфстайл продукти и утвърждава позицията си във високия пазарен сегмент с куфар за ръчен багаж с новото си лого. Създаден въз основа на твърдия модел Samsonite C-Lite, неговият емблематичен дизайн ще се хареса на феновете на марката на Лъва. Той е устойчив, лек и практичен, с четири колела, което го прави идеален за уикенди или бизнес пътувания. Този нов куфар за ръчен багаж се предлага в онлайн бутика на марката.

Отчитайки тясната свързаност на автомобилния свят с пътуванията, Peugeot обедини сили със Samsonite за продажбата на своя куфар за ръчен багаж. Двете марки затвърждават отново позицията си в първокласния сегмент и се стремят да привлекат пътешествениците. Емблематичният дизайн на куфара, напомнящ черупка на мида, е неделим от твърдата гама на производителя на продукти за багаж. Гербът с лъвска глава в профил - новото лого на Peugeot е подчертан от сдържания черен цвят на куфара. Размерите му (55 x 40 x 20 до 23 см с разширяване) и теглото му от 2,1 кг го правят идеален спътник за уикенди или кратки пътувания с автомобил, влак или самолет. Четирите колела и телескопичната дръжка с двойна тръба улесняват придвижването.

Този нов универсален куфар, произведен в Европа, допълва линията на Peugeot за багаж, както и гамата от облекло и продукти, подписани с новата идентичност на марката. Партньорството между двата бранда може да доведе до създаването и на други модели, като това ще стане известно през последното тримесечие на 2021 г.

за 50%  против 50%  139 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума