навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

"Астреко Холдинг" стана официален вносител на Bridgestone и Firestone

2021-07-14 0

Световният производител на гуми и каучукови изделия ще достига до крайни клиенти чрез дилърската мрежа на "Бултрако Моторс"

"Астреко Холдинг" АД стана официален вносител на марките Bridgestone и Firestone. Първата от тях е с японски корени и има 90-годишна история зад гърба си. Тя е световен лидер в производството на леки и лекотоварни, мотоциклетни и автомобилни гуми, голяма част от които, оригинално вграждани във висококачествени автомобили като Honda, Subaru и в редица луксозни суперколи от най-висша класа. През 1988 г. Bridgestone купува основаната през 1900 г. в Охайо компания Firestone, под чиято марка излизат изключителни гуми за леки и лекотоварни автомобили, както и за селскостопанска техника. 

"Астреко Холдинг" АД ще внася пълната гама от двете марки гуми за леки и лекотоварни автомобили, както и мотоциклетните гуми на Bridgestone. До крайния клиент тези висококачествени продукти ще достигат чрез търговско-сервизните комплекси на "Бултрако Моторс" АД, оторизиран дилър на Honda, Subaru и Mahindra

Шохиро Ишибаши основава Bridgestone през 1931 г. Името на компанията идва от английския превод на фамилията на Ишибаши. 

Bridgestone e производител от световна величина на гуми и каучукови изделия. Компанията разполага с 90-годишна история и е собственик на още няколко марки, сред които и Firestone. Bridgestone Europe NV/SA e подразделение на Bridgestone Corporation, чиято централа се намира в Токио. В корпорацията са ангажирани над 140 000 души от цял свят. Разполага със 180 завода и развойно-дизайнерски центрове в 26 страни, а продуктите ѝ се предлагат в повече от 150 държави. Европейските фабрики на Bridgestone EMEA се намират във Франция, Белгия, Италия, Полша, Унгария и Испания. Продуктовата гама включва гуми за леки и SUV автомобили, камиони, автобуси, селскостопанска техника, мотоциклети, мотопеди, за моторните спортове и дори за авиацията. 

Тази година Bridgestone получи почетното звание "Производител на 2021 г." в лятното издание на тестовете за гуми на специализираното издание AutoBild. Новата високоскоростна гума Bridgestone Potenza Sport също бе отличена от списанието, а летният модел Turanza T005 бе удостоен с цели три престижни награди - от изпитанията на най-големия клуб на автомобилисти в Германия, ADAC, поредната от AutoBild и още една Auto motor und sport.

за 67%  против 33%  24 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума