навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Поглед към интериора на новия Mercedes-AMG SL

2021-07-14 0

Поглед към интериора на новия Mercedes-AMG SL

Mercedes-Benz пренася емблематичната традиция на първия 300 SL Roadster в модерната ера. Интериорният дизайн на бъдещия SL предлага максимален комфорт, внимание към детайла и спортен дух, благодарение на своите AMG гени. 

Първият 300 SL Roadster е една от най-известните автомобилни икони. Неговият минималистичен и висококачествен интериор вдъхновява дизайнерския екип за следващото поколение на иконата през 2021-ва. Новата усъвършенствана концепция при конструкцията на автомобила позволява конфигурация на седалките за 2+2 места за първи път от 1989 г. (последно опцията е била налична в моделна серия R 129). Наличието на задни седалки увеличава ежедневната използваемост и предлага място за хора с височина до 1,5 метра. 

Отличителна характеристика в интериора е, че той следва посоката на този при S-класата. Симетричното табло е проектирано като мощно крило на самолет. Акцент са четирите новоразработени въздухоотвода, наподобяващи самолетни турбини. Под тях е разположен и централният 12,3-инчов LCD дисплей. Той е интегриран във високотехнологичен подвижен панел, който позволява коригиране на позицията на екрана. Това позволява да се избегнат отражения, причинени от пряката слънчева светлина при шофиране.

Портретният формат на дисплея предлага множество предимства на визуализацията, особено при навигация, както и повече ергономичност и пространство. Новият SL идва и с последното поколение на инфотеймънт системата MBUX (Mercedes-Benz User Experience), характеризираща се с интуитивност и функции за самообучение, подобно на S-класата. Те също така са широко допълнени или заменени от специфичното AMG съдържание и изгледи.

за 59%  против 41%  22 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума