навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Lenovo става спонсор на FC Internazionale Milano

2021-07-13 0

Lenovo става спонсор на FC Internazionale Milano

Lenovo и световната футболна асоциация Football Club Internazionale Milano (Inter) надграждат многогодишното си партньорство. Започвайки от сезон 2021/2022 Lenovo става спонсор на емблематичната фланелка на отбора. Брандът е официален глобален технологичен партньор на клуба от 2019г. и допринася активно за трансформацията му предоставяйки както центъра за обучение на Inter - Suning в Апиано Джентиле, така и оборудването на централата им с иновативна технология.

Като част от надграденото партньорство Lenovo ще подкрепи Inter с технология за събиране и управление на големи количества данни, трансформиране на операции и постигане на по-добри резултати на и извън терена. По-интелигентната технология на Lenovo позволява на Inter да цифровизира исторически архиви и документи за по-лесен достъп до данни, свързани с предишни мачове и тренировки. 

Благодарение на партньорството на Lenovo, Inter постигна редица подобрения в производителността си от 2019 г. насам:

  • Изчислителната мощност на сървърите на Lenovo е намалила времето, необходимо на Inter за обработка на отчети, с цели 25%. 
  • Производителността и скоростта на обработка на данни на Inter са се подобрили с 20%, управлявайки над 100 милиона точки от GPS данни, събрани през последните два сезона по време на тренировките.
  • Технологията Media Asset Management на Lenovo е от основно значение за поддържането на 50 000 часа цифрово видео, позволяващо хостинг на 400 терабайта дигитално съдържание в цифровия архив на Inter .

Спонсорство на тениски

От следващия сезон Lenovo ще спонсорира отбора и ще позиционира логото си на желаното място на задната част на фланелката на отбора. Това ще доведе до значително увеличаване на видимостта на марката, както в Серия А, така и в Копа Италия.

Глобален технологичен партньор

През последните две години Lenovo стана глобален технологичен партньор на клуба. Брандът предостави редица иновации и техника в ползва на Inter . От интегриране на крайни сървърни устройства, за по-голяма ефективност при събирането и обработката на данни, до високоефективните персонални компютри, монитори и устройства. Спрямо новото споразумение Lenovo ще предостави на Inter цялостно IT решение за хардуер, софтуер и поддръжка. В него са включени лаптопите ThinkPad™, мониторите ThinkVision™ и устройствата за сътрудничество ThinkSmart. Използването на по-интелигентните технологии на Lenovo позволява на Inter да поддържа екипния дух и да си сътрудничи безпроблемно чрез уеб конференции и работа от разстояние.

Корпоративният изпълнителен директор на FC Internazionale Milano, Алесандро Антонело, каза по темата: "Сливането на футбола и технологиите сега е от съществено значение за издигането на Inter до нови висоти - от начина, по който взаимодействаме с нашите фенове до инструментите, с които разполагаме - това партньорство на Lenovo стои в основата на всичко това. Имаме удоволствието да задълбочим партньорството си с Lenovo : заедно можем да подхранваме иновациите, за да направим Inter все по-технологично напреднал и ориентиран към бъдещето."

"Откакто се събрахме заедно, нашето технологично партньорство с FC Internazionale Milano постигна реални осезаеми подобрения в представянето. Повече от спонсорство, това е среща на победители, посветени на непрекъснат успех както на терена, така и извън него.", каза Лука Роси, президент на Intelligent Devices Group, Lenovo. "Фокусирани върху смела визия за осигуряване на по-интелигентни технологии за всички, ние сме нетърпеливи да продължим да укрепваме нашето партньорство, за да постигнем истински напредък в цифровото превръщане на Интер в клуб на бъдещето за следващото поколение фенове и по-широката общност."

 
за 59%  против 41%  34 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума