навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

"Катаржина Естейт" откри летния сезон със селекция от вина и градинско парти

2021-06-29 0

Една от най-успешните български изби "Катаржина Естейт" стартира дългоочакваното лято с градинско парти в La Maison de Katarzyna, посветено на приятели и почитатели на избата и хубавото българско вино. Топлата вечер се превърна в истински празник на доброто настроение и красивата музика, изпълнена от брилянтните Белослава и Живко Петров.

"Щастлива съм, че започваме сезона с винено събитие на това прекрасно място в сърцето на столицата. Въпреки изминалата година, която беше трудна за всеки бизнес, ние предприехме тази стъпка и създадохме La Maison de Katarzyna с цел да бъдем по-близо до вас, нашите клиенти, да можем директно да презентираме вината си и да даваме отовор на всичките ви въпоси. La Maison de Katarzyna е нашата сбъдната мечта. Именно тук, с този нов проект имаме за цел да повишим нивото на Катаржина Естейт, да направим една крачка напред", приветства гостите на събитието управляващият директор на избата Цветелина Николова.

 

Nikolova-Katarjina

 

Почитателите и приятели на La Maison de Katarzyna дегустираха специална селекция нови вина на Катаржина, които ще бъдат особено актуални през предстоящия летен сезон, когато се консумира предимно бяло и розе. Изненада за всички беше и сладоледа, произведен специално с вина на "Катаржина Естейт" – перфектна ледена наслада с джелато и лате в три цвята.

 

Katarjina

 

за 75%  против 25%  28 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума