навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Серията Huawei Watch 3 идва с ексклузивен циферблат с подписа на Робърт Левандовски

2021-06-22 0

Серията Huawei Watch 3 идва с ексклузивен циферблат с подписа на Робърт Левандовски

Футболното лято е в разгара си и в него Huawei си партнира с футболната звезда Робърт Левандовски за дизайн на ексклузивен циферблат за най-новите модели смарт часовници Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro. Тяхната глобална премиера бе на 2 юни, а на българския пазар ще стъпят на 12 юли. Циферблатът RL9 е израз както на професионалната кариера, така и на бизнес начинанията на Левандовски, и вдъхновява и новите собственици на Watch 3 и Watch 3 Pro за активен и пълноценен живот.

Ексклузивно с премиерата

Циферблатът с подписа на Робърт Левандовски ще бъде достъпен за Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro в момента на тяхната премиера. Робърт Левандовски е не само един от най-добрите футболисти в света, а и посланик на Huawei за редица европейски държави. Самият циферблат е изчистен и излъчва класата на звездата, чието име носи. Черният фон стои добре на всеки аутфит, а подписът на Левандовски и знаковите инициали RL9 създават елегантност, която ще оценят не само феновете на футбола. 

Моделите от серията Huawei Watch 3 идват с богати възможности да бъдат високотехнологичен партньор в поддържането на активен и здравословен живот. С  тях може да се следи пулса, нивото на стрес и на наситеност на кръвта с кислород през цялото денонощие, както и да се замерва температурата на кожата. По отношение на спорта, часовниците влизат в ролята на персонален треньор за 104 дисциплини. Нещо повече, с тях могат да се провеждат независими обаждания и съобщения.

Класа в дизайна – корпуса, короната, каишката и циферблата

Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro са изключително красиви устройства - среща на класическата визия с чудесата на съвременните технологии. С титаниев корпус и изразена, чувстителна на допир корона, с каишки от титаниева сплав, естествена кожа или водоустойчив силикон, те предлагат на потребителя да избере най-подходящия вариант за своя собствен стил. След това идват богатите възможности за персонализация чрез колекцията от циферблати с различни теми, сред които е и ексклузивният за модела RL9, подписан от Робърт Левандовски.

за 62%  против 38%  29 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума