навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

Д-р Георги Георгиев от "Хил клиник" със случай от практиката пред аудиторията на Националния симпозиум по урология

2021-06-11 0

Д-р Георги Георгиев от

По време на 26тия Национален симпозиум по урология водещият специалист от "Хил клиник" д-р Георгиев впечатли публиката със случай от практиката си. Той докладва за перфектно извършена, безкръвна лазерна операция на пациент с простата с рекордните размери от 280 куб. см. 

Колегите му от другите болници бяха респектирани от проведеното от него безкръвно лазерно отстраняване на жлезата по метода енуклеация на особено голяма простата, продължило едва 40 минути! Този хирургичен подход се владее от малцина уролози, но има сериозни предимства както по отношение радикалността на хирургията, така и за бързината на операцията, когато става дума за големи като обем простати. Не без значение е, че отделената хиперплазирала тъкан подлежи на хистологичен анализ, което свежда до минимум риска да се "изпусне" евентуален начален злокачествен процес.

 "Хил клиник" от години практикува изключително лазерна урология при пациенти с ДПХ и е сред лечебните заведения в страната, а и в Европа със сериозен опит и хиляди успешно излекувани пациенти. Д-р Георгиев, от самото създаване на болницата, работи в посока популяризиране на модерните методи на лечение на ДПХ както сред урологичната общност, така и сред пациентите. Не случайно хиляди мъже всяка година избират клиниката, за да проведат годишния си скрининг или се обръщат към специалистите й, когато се нуждаят от модерна терапия.

за 38%  против 62%  1044 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума