навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Polycomp с награди от Dell technologies

2021-05-31 0

Polycomp с награди от Dell technologies

На своето традиционно годишно събитие Dell Technologies CEE отличи своите партньори в България за постигнатите резултати през 2020 година. Българският дистрибутор PolyComp бе отличен с две награди - като Дистрибутор на годината (CS) и като бранд-посланик на Dell

На церемонията - Partner Awards Bulgaria 2021- в компанията на водещи IT фирми, мениджъри и партньори на бранда, Александър Лукич, Commercial Distribution Account Manager, Dell Technologies връчи на PolyComp наградата "DISTRIBUTOR OF THE YEAR - CLIENT SOLUTIONS". Тя бе присъдена за показани силни резултати в развитието на бизнеса и най-голяма активна партньорска мрежа за бранда. Специално признание за дългогодишната работа на екипа на дистрибутора за утвърждаване на Dell като устойчив и разпознаваем бранд в България е приза "ЕXCELLENCE IN MARKETING"

"Последователност, експертност и продажби с добавена стойност са основите, на които стъпваме в нашата работа през 12-годишното ни партньорство с Dell.", сподели Надежда Генова, COO в PolyComp след приемането на наградата. "Благодарение на силните връзки с нашите партньори и нашия стремеж към високи постижения ние доказахме, че когато работим заедно, успехът е само на крачка разстояние.", добави тя.

Двете отличия са признание за работата на търговските ни и маркетинг екипи в изключително динамична и предизвикателна година. Те нямаше да са реалност без доверието и подкрепата и на партньорите на компанията.

за 67%  против 33%  27 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума