навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Първи впечатления от електрическия SUV Volkswagen ID.4

2021-05-12 0

Първи впечатления от електрическия SUV Volkswagen ID.4

Екипът на Lex.bg беше един от първите, получили възможност да докоснат и шофират Световния автомобил на 2021 г.Volkswagen ID.4. Напълно електрическият SUV впечатлява с футуристичен дизайн с плавни линии и отлична обтекаемост. Той е също толкова високотехнологичен, колкото изглежда и това личи още от първата секунда зад волана. Изцяло електрическият модел предлага интуитивни контроли с голям тъч дисплей и иновативен превключвател на режимите на движение, който се намира до скоростомера.

Едно от първите впечатления от ID.4 е много обширното пространство в купето, което отговаря на модел от горен клас. Комфортните седалки и футуристичният кокпит с амбиентно осветление създават усещане за премиум лукс и неповторима атмосфера.


https://www.lex.bg/upload/spektar/vw1620829472639.jpg

 


ID.4 ще се предлага в осем модификации, много забележителни цветове и два размера на батерията – 52 и 77 kWh. С по-малката се предлагат тягови двигатели с мощност 148 и 170 к.с., а с по-голямата – с мощност 204 к.с. Именно с нея SUV-ът може да измине до 522 километра с едно зареждане по стандарта WLTP.

https://www.lex.bg/upload/spektar/vw-id4_13.jpg

Добра новина за всички бъдещи собственици на VW ID.4 е, че всички осем модификации ще идват серийно с онлайн услугите We Connect и навигацията Discover Pro. Към екстрите спадат още управление с гласови команди, цветен head-up дисплей и множество асистенти. По-късно през годината се очаква и спортна версия за задвижване на четирите колела. Освен това ID.4 поддържа различни режими на зареждане, като например в най-бързия батерията получава заряд за до 320 км пробег за около 30 минути.

Повече за модела можете да научите тук.

 
за 69%  против 31%  62 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума