навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

KWIAT - българската марка очила стана на 30 години

2021-05-17 0

KWIAT - българската марка очила стана на 30 години

Предстоят горещи дни, защото новата колекция лято 2021 на KWIAT е тук. Тенденциите през тази година могат да бъдат сведени до две думи: цветове и метал.

KWIAT Exclusive се съчетават идеално с всеки стил. Създадени само и единствено от висококачествени материали, тези слънчеви очила ще ви спечелят с уникални дизайни, покриващи всички изисквания на актуалните трендове. Тук нестандартно мислене определено намира своето място. Цветовете са много и различни: червени, оранжеви, златисти, лилави, сребърни, кралско бордо, кафяви, тъмно и светло сини. Разбира се, изборът на материал е между метал и пластмаса или съчетание от двете. Колекцията предлага богата гама от цветове на стъклата - от черно, сиво и кафяво като минете през синьо и стигнете дори до зелено. И всички те са със 100% UV защита и с поляризация.

Колекцията KWIAT Chic се отличава с оригиналност и елегантност - с неподправен стил, който лъха и от най-малкия детайл по тях. А разнообразието на цветове и материали издават духа на творческата свобода, с която са създадени. Не по-назад остават и KWIAT Chic мъжки слънчеви очила - моделите са с изискани и ненатрапчиви детайли, които ги правят открояващи се в тълпата. Стилните тонове на рамките пък ги правят подходящи за всеки един повод. Всички модели имат 100% UV защита и поляризация на стъклата.

KWIAT Top models е колекция, в която ще намерите различни комбинации, които винаги ще са "в крак с модата". Тук са събрани най-търсените и искани модели на бранда. Висококачествени материали, които са съчетани в поразителни дизайни и включващи най-новите технологии.

KWIAT Clip on са изключително удобни, леки и с едно огромно предимство - за нула време се превръщат в слънчеви очила. Всеки модел има малки скрити магнити, за да може клипът да прилепне плътно до рамката. Колекцията е особено подходящи за хора, които постоянно сменят диоптрични очила със слънчеви. Те по абсолютно нищо не отстъпват на останалите колекции, защото всеки клип е с поляризация и 100% UV защита.

За носещите диоптрични очила изненадите са изключително много. Всичко започва с моделите KWIAT Chic, които веднага впечатляват с геометричните си метални форми: шестоъгълници, кръгове и дори в долната част заоблени, а в горната котешко око. Има и такива, които са само котешко око, което никога не излиза от мода. Цветовете са топли и нежни и са предимно в розово злато, сребърно, жълто злато и други различни нюанси.

В другата противоположност е колекцията KWIAT Exclusive. Тук цветовете са много и различни: червени, оранжеви, златисти, лилави, сребърни, кралско бордо, кафяви, тъмно и светло сини. И тук материалът е предимно метал, но и пластмасата намира своето място, разбира се. Особено любими пластмасови очила са KW EX 9179, които в горната част са котешко око, а отдолу изрязани.  

Сайт: https://www.kwiat.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/KWIATeyewear
Instagram: https://www.instagram.com/kwiat_eyewear/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCidIz2bke_argL-b9fnYlqw

 

 
за 78%  против 22%  85 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума