навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Lenovo представя Legion Gaming PC

2021-05-12 0

Lenovo представя Legion Gaming PC

Според Lenovo пресечната точка между хардуера, софтуера и услугите за поддръжка са мощните и завладяващи игри. Оптимизираната производителност е в основата на всеки продукт на Lenovo Legion и това важи и за новата гама преносими гейминг компютри, включващи най-модерните технологии на Intel,  NVIDIA® и Windows 10. 

Компанията представя новия 16-инчов Lenovo Legion 7i, мощния 16-инчов Lenovo Legion 5i Pro и 15 и 17-инчовия Lenovo Legion 5i, който предоставя лесна и удобна персонализация. Играчите могат да завършат бързо настройките си и да оптимизират esport преживяванията си с набора от иновативни технологии, предлагани от новия геймърски монитор Lenovo Legion Y25g-30 IPS. Той притежава мълниеносна скорост на опресняване - 360Hz за целия пакет в бърз, без прекъсване геймплей.

Равни части доминиране и създаване 

Задвижван от най-новите мобилни процесори Intel Core H-серия от 11-то поколение, Lenovo Legion предлага на геймърите и създателите на съдържание избор от високопроизводителни процесори за превъзходен стрийминг, ниска латентност, висока честота на кадрите в секунда (FPS) и производителност на нивото на настолен компютър. 

Новите компютри на Lenovo Legion предлагат забележителната производителност на графичните процесори за лаптоп - NVIDIA GeForce RTX, притежаващи най-новата кинематика за проследяване на лъчи. На новия Lenovo Legion 7i геймърите могат да открият нови нива на реализъм и удобство с до 165W  GeForce RTX 3080. А Lenovo Legion 5i Pro и Lenovo Legion 5i поддържат най-новите графики на NVIDIA, включително GeForce RTX 3050Ti и RTX 3050, които предоставят до 95W обща графична мощност.

Изпълнение на най-високо ниво за геймърите, които знаят разликата

Новият гейминг монитор на Lenovo - Legion Y25g-30 360Hz е истински играч, който променя правилата. Комбиниран с NVIDIA G-SYNC и NVIDIA Reflex технологиите, мониторът е проектиран да помогне за предотвратяване размазването на екрана и замъгляването на движението, така че геймърите да изпитат истински завладяващи и напълно реалистични игри.

Lenovo Legion Y25g-30 се предлага в 24,5-инчов среден размер на дисплея, с технологията Eye Comfort за намаляване на напрежението в очите. Благодарение на възможностите за повдигане / накланяне и въртене на стойката, мониторът доставя персонализирано потребителско изживяване и ергономичен комфорт за късните нощни битки. А мощният софтуерен център и удобният за потребителя интерфейс, помагат на геймърите бързо да персонализират настройките на дисплея, така че да отговарят на техните предпочитания. 

за 51%  против 49%  43 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума