навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Huawei представи новия електромобил Seres SF5

2021-04-19 0

Huawei представи новия електромобил Seres SF5

Електрическото SUV купе е с удължен пробег и ще се продава във флагшип магазините на Huawei в Китай

На 19 април, на Международното автомобилно изложение в Шанхай, Huawei обяви, че китайската автомобилна компания Seres пуска на пазара новия елетрически автомобил с удължен пробег Seres SF5, който ще бъде наличен и във флагшип центровете на Huawei в Китай. За първи път Huawei приветства автомобилен партньор в своята "1+8+N" екосистема.

 "Тази вълнуваща новина се явява прецедент както за потребителската електроника, така и за автомобилната индустрия с модерни енергийни източници", коментира Ричард Ю, Изпълнителен директор и CEO на Huawei Consumer Business Group

Автомобилен звяр с технологии на Huawei 

Основните задръжки на потребителите по отношение на електрическите автомобили са свързани с времето за презареждане, и Huawei и Seres създават нова система за удължен пробег. Оборудвана с Huawei DriveONE Three-in-One Electric Drive, тя е не само оптималното решение за потребителското безпокойство от изчерпване на батерията, а и създава първокласно изживяване в купето. Новият Seres SF5 предлага гъвкавост с пробег от 180 km в изцяло електрически режим, посрещащ нуждите за градско шофиране, и пробег от над 1000 km в режим на удължен пробег за пътуващите на дълги разстояния. Новият SUV ускорява от 0 до 100 km/h за 4.68s. Високата производителност се поддържа и от лекото алуминиево шаси, double- wishbone предно и многоточково задно предаване. Така новият SF5 е едновременно мощен, пъргав и изключително стабилен.

Huawei HiCar решенията позволяват на потребителите неусетно да превключват между приложенията на мобилния си телефон и централната система на автомобила, получавайки достъп до навигация, музика и още много възможности навсякъде, по всяко време. Музиката от смартфона продължава в автомобила, когато влезете в него, а на ваше разположение е интерактивно гласово управление, позволяващо на шофьора да се посвети изцяло на шофирането. Huawei HiCar може да свърже колата и с други смарт устройства и пътниците в нея да включат климатичната система, смарт екран или друга система, намираща се в дома им. 

Трипосочната аудио система на автомобила се състои от 11 озвучителни тела, настроени от експертите на Huawei Sound. С технология, свеждаща фоновия шум до нивото на тиха библиотека, около 38 dB, пътниците се потапят в автентичен звук с близко до оперно качество.  

Seres SF5 разполага и с V2V (vehicle-to-vehicle) режим на презареждане, позволяващ да се подаде захранване на изолирани в по-диви райони автомобили. Налице е още V2L (vehicle-to-load) захранване в помощ на къмпингуващите, благодарение на което те могат да ползват индукционни готварски уреди, музикални уредби и друго оборудване по време на спирка за барбекю.  

Новият модел ще бъде наличен във флагшип магазините на Huawei и предоставян за тест драйв на потребителите в Китай от 21 април.

за 49%  против 51%  37 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума