навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новият Volkswagen Taigo ще е на пазара до края на годината

2021-03-31 0

Новият Volkswagen Taigo ще е на пазара до края на годината

Taigo е спортен кросоувър, който ще допълни гамата от SUV модели на Volkswagen в малкия автомобилен клас, който се отличава с харизматичен дизайн, модерна концепция за управление на функциите и голям брой асистиращи системи.

 Преди официалната европейска премиера на модела, Volkswagen разкрива името на своя нов кросоувър модел. Taigo е ново попълнение в SUV гамата на Volkswagen в малкия автомобилен клас, което впечатлява със своя динамичен и емоционален дизайн. Новият модел ще предлага и множество асистиращи системи, както и модерна комуникационна свързаност

Чакането приключи за всички, които  търсят модерен CUV (Crossover Utility Vehicle) модел, който съчетава висока позиция на седалките и динамичен силует на купето. Новият Taigo ще излезе на пазара с икономични TSI двигатели, включени в стандартното оборудване LED фарове, модерна концепция за управление на функциите, изцяло цифрово арматурно табло и голям брой асистиращи системи.

Taigo използва технологичната основа на изключително успешния в Бразилия модел Nivus и за потребителите на европейските пазари ще се произвежда в завода на компанията Памплона, Испания. Новият CUV модел ще отбележи своя дебют през това лято и ще бъде пуснат на пазара в края на 2021 година.

 
за 58%  против 42%  12 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума