навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Работете леко и удобно от вкъщи с три полезни продукта на TP-Link

2021-03-29 0

Работете леко и удобно от вкъщи с три полезни продукта на TP-Link

Нашето съвремие поставя все по-големи изисквания към работната среда. Преди всичко трябва да сме гъвкави при изпълнение на задачите и спазване на сроковете. Домашният офис става все по-значим, все повече време прекарваме в него, и трябва да се погрижим домашната мрежа да бъде високопроизводителна и сигурна. TP-Link e водещ доставчик на мрежови продукти в света и предлага решения, с помощта на които да работите леко, комфортно и защитено.

Archer AX90 – TP-Link предлага достъпен трилентов Wi-Fi 6 рутер с IoT защита 

Wi-Fi 6, безжичният стандарт от следващо поколение, идва да реши проблемите, свързани с високата наситеност с устройства и увеличаващата се скорост, на която те работят – задръствания и забавяния в мрежите. Wi-Fi 6 се отличава с по-висока скорост, по-голяма ефективност, повече капацитет и мащабируемост в сравнение с Wi-Fi 5—802.11ac. Новото поколение смартфони и лаптопи вече поддържат Wi-Fi 6, а много други вече проправят своя път към пазара. 

Сега е моментът да се възползвате от предимствата на Wi-Fi 6 във вашия дом и да направите ъпгрейд към тази нова технология. Ако искате да обновите вашата мрежа и да бъдете защитени, тогава Archer AX90 би бил един отличен избор. Archer AX90 е AX6600 трилентов Wi-Fi 6 рутер с мощен четириядрен Broadcom процесор и новата HomeShield™ система за защита, която ще позволи да персонализирате вашата домашна система с повишена сигурност, използвайки набора вградени функции на TP-Link HomeShield. Независимо дали идентифицирате проблеми със сигурността, ограничавате времето онлайн на вашите деца или блокирате сайтове, HomeShield ви дава инструментите за пълно управление на вашата мрежа. Archer AX90 може да бъде най-добрият избор за висок клас Wi-Fi 6 рутер през 2021 г. за повечето домакинства благодарение на неговата забележителна производителност, IoT защита и конкурентна цена. Можете да проверите предложенията и да направите ъпгрейд към Wi-Fi 6 рутер още днес.                                                                                                               

                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                               

RE605X – новият Wi-Fi 6 удължител на обхват на TP-Link с OneMeshTM технология

TP-Link е на най-предни позиции в Wi-Fi технологиите със следващото поколение AX продукти — рутери, Mesh Wi-Fi системи, както и удължители на обхват. RE605X е устройство, което носи предимствата на следващото поколение Wi-Fi — 802.11ax (Wi-Fi 6), за да вдигне скоростта, подобри ефективността и намали задръстванията в условията на голяма гъстота на потребителите. Оборудван с най-новата Wi-Fi 6 технология и 1024-QAM за висока ефективност, RE605X предоставя възможности за по-добpа работа в безжичните мрежи със светкавични скорости до 1,8 Gbps. RE605X прави много повече от удължаване на съществуващия Wi-Fi сигнал – устройството създава обединена Wi-Fi мрежа като се свързва с OneMeshTM рутер и осигурява непрекъснат и безпроблемен роуминг за Wi-Fi потребителите. RE605X може също да работи като точка за достъп, която играе ролята на портал за устройствата, които се свързват към локалната мрежа. Можете да получите Wi-Fi от следващо поколение още днес, като направите ъпгрейд към Wi-Fi 6 удължител на обхват от TP-Link. Открийте предложенията за Wi-Fi 6 удължители на обхват тук.

 
 
 
 
 
 

Deco X60 –TP-Link Mesh система с Wi-Fi 6 технология

 
Wi-Fi мрежите днес са изправени пред непрекъснато растящи изисквания и трябва ефективно да се справят с трафика на данни за увеличаващия се брой устройства във вашия дом. За да отговорите на тези изисквания, можете да направите ъпгрейд към Wi-Fi 6 за по-високи скорости, по-плавни, безпроблемни връзки за повече устройства, и повишена защита, както и да се възползвате от иновативната технология, реализирана от TP-Link в mesh системите на компанията. Тези иновативни устройства са идеалните решения за апартаменти или къщи с голяма площ, където необходимостта от силни и стабилни връзки е по-голяма. TP-Link Wi-Fi 6 mesh системата Deco X60 е създадена, за да комбинира най-новото от Wi-Fi 6 решенията с Deco mesh технологията и да посрещне тези изисквания. Deco X60 топ модела от mesh системите на TP-Link, съвместим с новия Wi-Fi 6 стандарт. Системата предлага скорости до 3000 Mbps - 2402 Mbps по 5 GHz лента и 574 Mbps по 2,4 GHz лента, като предоставя покритие на площ до 650 m2 и предлага на потребителите пълна защита, благодарение на WPA3 and TP-Link HomeCare криптиране, както и функции за персонализация, включващи родителски контрол, антивирус и качество на услугата (QoS). Разгледайте ценовите предложения и направете ъпгрейд още днес към Wi-Fi 6 Mesh система.
 
 
 
 
за 72%  против 28%  43 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума