навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Toyota участва активно в A-сегмента в Eвропа

2021-03-05 0

Toyota участва активно в A-сегмента в Eвропа

Toyota обяви своята ангажираност към важния за Европа A-сегмент с потвърждението, че ще бъде произвеждан трети модел на базата на платформата GA-B. 

Моделът, чието представяне предстои, ще играе ролята на базов за Toyota и ще запази ключовите си характеристики, осигуряващи му достъпност.  

Разработката на нови платформи от Toyota, обединени във философията наречена  Toyota New Global Architecture, TNGA осигурява значителни подобрения по отношение на пътно поведение, управляемост, безопасност и дизайн за цяла серия от нови модели. Например, новият Yaris, който е базиран на платформата GA-B, е много добре приет от европейските клиенти със своята динамична стилистика, страхотна компановка, изключително ефективно, но и отзивчиво  реагиращо на желанията на водача хибридно задвижване, отлична динамика на пътя, както и водеща за класа безопасност. 

Следващият модел, който ще използва платформата GA-B е новият Yaris Cross, който ще бъде представен по-късно през тази година. Заедно, Yaris, Yaris Cross и новият модел от А-сегмента се очаква да осигурят годишно производство на базираните на GA-B продукти от над 500 000 в Европа.  

Достигането на обема ще помогне за осигуряване на икономии от мащаба на ефективното по-голямо като обем производство – ключов фактор за осигуряване на достъпността на моделите от A-сегмента, който клиентите на тези автомобили изискват.  

Също толкова важен е изборът на задвижване. В момента, A-сегментът е силно доминиран от продукти задвижвани от двигатели с вътрешно горене, илюстриращи факта че бюджетът е от ключово значение при взимането на решение на покупка – пазарните анализи за перспективите показват че това съчетание ще продължава да е основно, особено в случаите когато финансовата достъпност е доминиращ фактор.

за 48%  против 52%  62 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума