навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Сервизната кампания на HUAWEI "Повече грижа за теб" вече покрива и устройства, изпратени с услугата "От врата до врата"

2021-01-27 0

Сервизната кампания на HUAWEI

Сервизната кампания включва 50 лева отстъпка от сервизното обслужване и безплатен протектор за дисплей в случай на отремонтиране на смартфон.

Следпродажбеното обслужване е сред главните приоритети на Huawei и компанията продължава успешната си инициатива за специални сервизни дни всеки последен четвъртък и петък от месеца и през новата 2021 година. Известна под името "Повече грижа за теб", тази сервизна кампания включва 50 лева отстъпка от сервизното обслужване и безплатен протектор за дисплей в случай на отремонтиране на смартфон. Допълнително, през тази година горните условия ще важат в последните четвъртък и петък от всеки месец не само при посещение на място в Центъра за обслужване на клиенти в София, а и при използване на услугата "От врата до врата" в посочените дни. Услугата цели да улесни потребителите на Huawei в усложнената обстановка, като минимизира ненужните посещения в оторизираните сервизни обекти в страната. 

Повече грижа за теб

За периода на провеждане на кампанията, всеки клиент може да получи 50 лева отстъпка от цената на извънгаранционни ремонтни дейности. Всички части, които се използват при оторизираните ремонти, са оригинални и идват с 90 дни гаранция, считано от датата, на която е извършена смяната. Също така, потребителите на Huawei устройства могат да получат по-добра защита за своите смартфони и да сменят или да поставят безплатен протектор за дисплей. 

Кампанията е валидна всеки последен четвъртък и петък в края на всеки месец и е приложима за потребители, които посетят Центъра за обслужване на клиенти в София от 9:00 до 18:00 или се възползват от услугата "От врата до врата" в дните на кампанията (петък до 16:30). Ако периодът на провеждане на кампанията съвпадне с официални празници, в които Центърът за обслужване на клиенти не работи, кампанията се удължава и продължава в следващите работни дни.

От врата до врата

Услугата "От врата до врата" е безплатна за потребителите на Huawei с двупосочна куриерска услуга за цяла България, за случаите на сервизно обслужване на гаранционни и извънгаранционни смартфони, таблети, лаптопи и смарт часовници на Huawei . Тя може да се заяви на номер 0800 18818 всеки делничен ден от 9 до 18ч. Всеки последен четвъртък и петък от месеца за нея важат и отсъпките от ремонта, давани с кампанията "Повече грижа за теб".

Сигурността на първо място 

Huawei приема изключително сериозно защитата на вашите лични данни в случай на ремонт. По време на всички дейности, извършвани в оторизираните обекти, устройството ви ще се намира в специален режим за ремонт, Maintenance mode, който можете да активирате през приложението си Support. 

за 53%  против 47%  19 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума