навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

"УниКредит Булбанк" дарява 6 300 лева в подкрепа на децата с хронични заболявания

2021-01-27 0

"УниКредит Булбанк" дарява още 6 300 лева на "Българската Коледа". Сумата е събрана в рамките на кампания, в която водещата банка се ангажира да дари по 10 стотинки в подкрепа на децата с хронични заболявания за всяко плащане на клиент, направено с телефон в периода 18-31 декември 2020. 

С направените малко над 63 хиляди плащания чрез т.нар. дигитален портфейл, клиентите на "УниКредит Булбанк" ще допринесат за осигуряване на съвременна медицинска апаратура за детски клиники и отделения в цялата страна чрез кампанията "Българската Коледа". Допълнително, банката подкрепя кампанията и като  основен спонсор на концерта "Българската Коледа".

"Вярваме, че благодарение на тази идея, родена като инициатива на млади, талантливи и ангажирани наши колеги, успяхме да допринесем допълнително към споделената ни кауза за подкрепа на децата с хронични заболявания и техните семейства", каза Теодора Петкова,  главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк" и председател на Управителния съвет на банката. 

Плащането с телефон, вместо в брой или с карта, е бързо, лесно и удобно за клиентите. 

Клиентите с физически карти, издадени от "УниКредит Булбанк", които не са ги дигитализирали, могат да го направят за минути.  Независимо дали картата е Visa или Mastercard, тя лесно се добавя в Apple Wallet за извършване на плащания с iPhone, iPad, Apple Watch и Mac. Притежателите на мобилни телефони с операционна система Android могат да ползват интегрирания дигитален портфейл в приложението за мобилното банкиране Bulbank Mobile.

за 53%  против 47%  30 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума