навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

TCL 10 Pro оглавява класациите по ключови категории в доглада за ефективността на дисплея на смартфона на DXOMARK

2020-12-17 0

TCL 10 Pro оглавява класациите по ключови категории в доглада за ефективността на дисплея на смартфона на DXOMARK

TCL 10 Pro, флагманът от TCL Communication на достъпна цена, е сред най-добрите, когато става въпрос за четливост на дисплея на смартфона.

DXOMARK, независим бенчмарк, който научно оценява качеството на камерите, аудиото и дисплеите на смартфоните, представи нова система за точкуване на дисплея, която включва изчерпателен набор от научни тестове и оценки за обективна характеристика на ефективността на дисплея на смартфона, като помага на потребителите да вземат по-интелигентни решения когато искат да направят следващата си покупка на смартфон.

Този нов рейтинг за качество на дисплея на смартфона не само изследва качеството на екрана от по-задълбочена гледна точка на крайния потребител, но тестовете също се превръщат в рейтинг за всяка основна категория на дисплея. Тези резултати обхващат цялостното визуално изживяване на смартфона (т.е. четливост, цвят, видео, движение, докосване и артефакти), като резултатите от категориите след това се комбинират в общ резултат за качество на дисплея. Въпреки че тестовете са технически сложни, оценяването остава достатъчно просто, за да може всеки да разбере (т.е. колкото по-голямо е числото, толкова по-добра е производителността) и потребителите лесно може да определят кои телефони им подхождат най-добре.

TCL 10 Pro се възползва от плътно интегрираната екосистема на TCL, като използва изработени от TCL екрани и TCL NXTVISION, патентован усъвършенстван дисплей и визуална технология на камерата, за да оживи изображенията с по-истински подобрения на цвета, яснотата и контраста в реално време. Технологията NXTVISION се предлага и в цялата гама смартфони TCL.

Докладът на DXOMARK гласи:  "TCL 10 Pro излезе на първо място в нашите тестове за четливост, побеждавайки с една точка общия лидер при дисплеите, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. Нашите тестери откриха, че нивата на яркост на дисплея на TCL са повече от подходящи при условия на закрито и при слаба светлина ..."

"Класирането наTCL 10 Pro в класацията на дисплеи на смартфони на DXOMARK е допълнително свидетелство за нашата философия на Display Greatness, която се възползва от нашия опит в производството на дисплеи. Ние сме много развълнувани да продължим работата си с още страхотни продуктови новости и иновации."

Щефан Щрайт, Главен мениджър Глобален маркетинг, TCL Communications

"Като една от водещите световни марки за потребителска електроника, ние предприемаме всички възможни стъпки, за да гарантираме, че нашите продукти се придържат към най-високото качество и стандартите за R&D (Научноизследователска и развойна дейност). С упорита работа и комбиниране на хардуерни и софтуерни иновации чрез TCL NXTVISION, винаги е възнаграждаващо да получим признание от тези среди."

Шиуън Хънг Лий, ръководител на Център за иновации в дизайна в TCL Technology Group.

TCL 10 Pro е един от 3-те достъпни флагмана от серията TCL 10, всеки от които предлага набор от завладяващи функции TCL 10 Pro разполага с луксозен 6.47 ”FHD + извит AMOLED дисплей с 6 GB RAM за гладко представяне и четири задни камери с двойна LED светкавица с 64 MP, за да осигури изображение с ултра висока резолюция за всеки кадър.

С визуалната технология NXTVISION потребителите ще се насладят на цветно прецизно, кинематографично видео и завладяващо гейминг изживяване с водещ в индустрията HDR, който е винаги включен, дори когато оригиналното съдържание е достъпно само във формат SDR. Дисплеят се адаптира към околното осветление, за да запази кристалната яснота и острота при всякакви условия на гледане.

TCL 10 Pro акценти в класацията

Във връзка с пускането на DXOMARK Display, компанията публикува първия си доклад, сравняващ представянето на девет от най-популярните водещи смартфони на пазара за 2020 – и то точно навреме за сезона на празничните пазарувания. Освен от TCL, докладът включва телефони от Apple, OPPO, OnePlus, Xiaomi, Black Shark, ASUS и два от Samsung.

TCL 10 Pro с технология на дисплея NXTVISION, е класиран на първо място в два от ключовите случаи на използване, които определят изживяването от телефона.  Определено побеждава останалите осем смартфона в категорията Видео с резултат 89 и постигна 74 в Четимост, което е висока оценка в тази критична категория, която оценява качеството на гледане при широк спектър от условия на осветеността.. С общ резултат за дисплея от 83, TCL 10 Pro  води пред четири телефона с по-висока цена с марж до 22 точки и само 6 точки го делят от първото място в класацията, която е доминирана от ултра-премиум флагмани на цени до 3 пъти по-високи от неговата.

TCL 10 Pro | Топ съотношение цена/качество за дисплей

Основната силна страна на TCL 10 Pro е съотношението цена/качество, което получават потребителите при сравняване на това устройство с други скъпи смартфони на пазара. Купувачът не само получава набор от функции с флагмански стил, но също така може да бъде сигурен, че получава телефон, който има доказано дисплей с най-високо качество с технологията NXTVISION и носи 2-3 пъти по-голяма стойност за цената си в сравнение с всички други телефони.

 Олицетворяващо мисията на компанията за "Display Greatness," това последно признание, демонстрира че за търсещите стойност, но със съзнание за разходите си потребители, които търсят най-доброто визуално изживяване, което парите могат да купят, няма по-добър избор от TCL 10 Pro.

за 53%  против 47%  34 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума