навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

Конкурсът за детски фотографии на МБАЛ "ВИТА" вече има своите лауреати!

2020-12-07 0

Конкурсът за детски фотографии на МБАЛ

Ежегодният фотоконкурс "ВИТА Слънчево бебе" и "ВИТА Слънчево дете" за фотографии на деца, родени във "ВИТА", завърши. Новите лауреати вече са известни и прекрасните Новогодишни календари за 2021 година на ВИТА вече излязоха от печат.

Битката беше трудна, продължителна и изпълнена с предизвикателства и за мамите-фотографки, и за бебетата-манекени. Благодарение на таланта на стотиците родители, които ни удостоиха с вълшебните снимки на толкова много красиви деца, родени през последните години във ВИТА, излязоха от печат две забележителни издания. 

Едното – със снимки на бебета до 1 годинка, а другото – с фотографии на деца от 1 до 5 години. "Всички деца заслужават почетните места върху страниците на календарите за 2021 година, но месеците в годината са само дванадесет, за съжаление." – констатира загрижената Комисия, натоварена с тежката задача за избор на децата, които ще красят страниците на календарите.  

Уважаемото жури с много труд и усилия избра за Вас най-добрите фотографии, които през следващата година ще красят всеки кабинет, фоайе и зала в МБАЛ и ДКЦ "ВИТА", както и стотици домове на благодарни пациенти и партньори.

Кои са щастливците, може да видите в двата календара тук:

На спечелилите, честито високо отличие за красота, артистичност и фотографско майсторство! Както казва собственикът и Управител на МБАЛ "ВИТА" д-р Тихомир Савчев: "Децата на България са залог за нейното красиво бъдеще. Нека се грижим за тях и да ги пазим!"

за 52%  против 48%  136 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума