навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

Емилиано Стайнфл стана част от генералния съвет на Конфиндустрия България

2020-11-23 0

Емилиано Стайнфл стана част от генералния съвет на Конфиндустрия България

Емилиано Стайнфл, директор на Международния център на "УниКредит Булбанк", стана част от генералния съвет на Конфиндустрия България. Конфиндустрия България е консултативен Комитет на Италианското Предприемачество в България. Целта е периодично да се събират най-важните италиански фирми, присъстващи в България и да се създаде организация, която да селектира  най-големите представители на италианското предприемачество.

Емилиано Стайнфл е част от екипа на "УниКредит Булбанк" от 2016 г., поемайки управлението на Международния център на банката. Центърът осигурява подкрепа в откриването на нови възможности, както за международни и мултинационални компании, заинтересовани от българския пазар, така и български компании, планиращи да изнасят към други страни. 

Екипът на Международния център е изграден от специалисти, владеещи различни езици, със задълбочени познания за местния пазар. 

Като част от генералния съвет на Конфиндустрия България Емилиано Стайнфл ще подпомага дейността и партньорството на приблизително 300 фирми-членове. 

Допълнителна информация за Емилиано Стайнфл

Емилиано Стайнфл е роден в Рим, Италия. Там завършва с пълно отличие Правния факултет на университета La Sapienza, след което специализира Право на европейските общности в ISTUD (Institute of Management Studies), както и Банково дело и финанси в университета Luiss.

В допълнение към богатия европейски и междукултурен опит, Емилиано има над 25 години стаж в банковия сектор – 13 от които в "УниКредит Груп". Преди да се присъедини към екипа на "УниКредит Сърбия", където в периода от 2010 до 2013 година ръководи Управление "Корпоративно банкиране и международни клиенти", е работил в няколко страни от Централна и Източна Европа, успешно изпълнявайки различни задачи, както на ниво дирекция, така и в клонова мрежа. Преди да замине за Сърбия - Емилиано е бил в ролята на Директор на cross-border управлението на Хипоферайнсбанк, член на "УниКредит" в Германия.

През юли 2013 година Емилиано е назначен за Главен изпълнителен директор и президент на Управителния борд на "УниКредит Лизинг Сърбия", като в периода от септември 2014 година до януари 2016 година той изпълнява и ролята на председател на Управителния съвет на Асоциацията на лизинговите компании на Сърбия.

Емилиано Стайнфл говори италиански, английски, сръбски и хърватски. Има познания по немски и словашки.

за 51%  против 49%  71 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума