навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

"Хил клиник" осигурява "зелен коридор" за всеки пациент

2020-11-11 0

Много мъже отлагат консултацията с уролог заради опасения за безопасност. В настоящия момент специализираните болници като "Хил клиник" са най-сигурното място за прегледи и лечения. Болниците, които нямат спешна помощ и инфекциозно отделение са предпочитани от хората, които имат урологични проблеми. За безопасността и спокойствието на пациента при просещението си в клиниката е изработен специален протокол с антипандемични мерки. Също така през ноември пълен пакет "Профилактика на простатната жлеза" е намален от 50 на 25 лв. като качеството на медицинската услуга остава неизменно високо.

В "Хил клиник" всеки пациенти има "зелен коридор", т.е. организацията на работата е такава, че той не се среща с други пациенти или с членове на екипа, които не са пряко ангажирани с лечението му. Лазерите, които в клиниката използват от години за безкръвно лечение на увеличена простата, дават възможност за възможно най-кратък, 24-часов болничен престой. Настаняването става в самостоятелни стаи, с индивидуален сестрински пост. Разбира се, нивото на хигиена и дезинфекция е изключително високо. Лабораторните резултати са напълно дигитализирани и може да ги проверите на сайта на клиниката без да се налага да посещавате повторно болничното заведение. 

Съветът на уролозите е да не пренебрегвате реалните симптоми на увеличената простата заради хипотетични страхове от заразяване с новия коронавирус. Отлагането на лекарска помощ може да задълбочи заболяването и да създаде сериозни здравословни проблеми. Екипът на"Хил клиник" е на разположение да даде допълнителни разяснения по повод всеки допълнителен въпрос, който изникне междувременно.

за 59%  против 41%  175 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума